For questions, answers and tips aimed at new users, or those thinking about buying a Toppy

Moderators: General, Technical

Post Reply
SiJarv
Posts: 2
Joined: Wed Apr 18, 2012 10:26 pm

Since todays retune (18/04/12) Toppy completely unresponsive

Post by SiJarv »

Anyone else had this problem? can't change channels, if quick on start up getting menu but not further....

Have tried to do a factory reset but can't get to the menu... Is there any way to do a hard reset without using the menu?
alan_m
Frequent contributor
Posts: 3550
Joined: Wed Oct 18, 2006 12:11 am

Re: Since todays retune (18/04/12) Toppy completely unrespon

Post by alan_m »

SiJarv wrote:Anyone else had this problem? can't change channels, if quick on start up getting menu but not further....

Have tried to do a factory reset but can't get to the menu... Is there any way to do a hard reset without using the menu?

Turning the box off at mains plug for 2 minutes will reset any crashed software. Otherwise a factory reset can be achieved with Emptysettings installed with TFDN_USB

See http://forum.toppy.org.uk/forum/viewtop ... 200#249200
Read all the links in that post
Ex Toppy 5800 user - now migrated to Xtrend ET10000 Enigma 2 box with 2 terrestrial and 2 satellite tuners. Second box Zgemma H9S (Enigma 2, satellite)
SiJarv
Posts: 2
Joined: Wed Apr 18, 2012 10:26 pm

thanks

Post by SiJarv »

thanks - will give it a try.
Post Reply