Click here to go to the forum index Click here for the home page
 
Author Message

<  MyStuff  ~  MyStuff assistance please...

Page 1 of 2
Goto page 1, 2  Next
Wolfie
Posted: Thu Sep 21, 2006 4:53 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 13 May 2005 Posts: 252
Hi all - posted this in the MyStuff thread but it soon disappeared up its own wossname without a reply:-

Is there any way to make MyStuff string two consecutive recordings on the same channel into one file? Last thursday I recorded Extras and then That Mitchell & Webb Thing, which was immediately afterwards. I was also recording another channel so my Toppy couldn't use a different tuner.
What I got were two files - one for Extras with the end cut off (I guess programmes were runng late) and the other for the second programme, with the end of Extras at the start.
I'd rather have both programmes as one file, instead of having to watch the end of the first on the start of the second.
Any ideas, guys? I use MyStuff to search for programmes and usually pad by 5 mins at the start and 15 mins at the end, but obviously padding doesn't help in this case.
I've sort of got around this at the moment as both programmes are being repeated so I'm grabbing Extras on first broadcast, and the Mitchell & Webb programme on its repeat, but that's a little untidy, and not all programmes are repeated anyway.

Cheers

Mick.
View user's profile Send private message
maverick
Posted: Thu Sep 21, 2006 5:21 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 12 Jun 2005 Posts: 602 Location: Tunbridge Wells
Not at the moment. If I remember rightly, JAGs has this functionality. Leave it to one of the team to say if it is planned.

Mav.

_________________
TF5800, TS On, F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 -Sy+Pe
TAPs: EPG2MEI v0.96; MyStuff 6.3; Font Manager 1.0d; Extend v1.7; SecCache (UK) v0.4; MyInfo B5.5; EIT Sub v0.6; Skip 1.34a (TF5800PVR); Super PiP 1.1b;
Sig generated by MyInfo on 18/3/11
View user's profile Send private message
Richard46
Posted: Thu Sep 21, 2006 5:37 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 31 Mar 2005 Posts: 1586 Location: Forest Gate East London
For a real low tech workround until better solution; just record/search Extras and add 35 mins padding at end. Dont set search for the other programme at all.

Richard

_________________
TF5800 Silver;5.13.40 TF5800 Black; 5.12.88 TAPs: MYStuff /OneList v2; DeadBeefs TF5000 Display v1.42; Remote Extender 1.5; Description Extender 2.1; mcgCYRResume V1;MforR3NST; +on one Toppy DumbWidescreenTV2.31EPG info: eit2mei b7.7 beta Taps not auto:TAPCommander; RadioDelete Remotes: Harmony 655 & 885 TX: Crystal Palace
View user's profile Send private message
chunkywizard
Posted: Thu Sep 21, 2006 5:57 pm Reply with quote
MyStuff Team Joined: 13 May 2005 Posts: 9319 Location: Sindlesham, Berkshire Tx: Hannington
Hi Wolfie,

it's not planned at the moment. If you really don't like getting the end of one programme off the start of another once in a while then Richard's work around is good...

CW

_________________
Toppy:TF5800 F/W: 1365PaTcHeD
TAPs: MyStuff | EPG2MEI | FontManager | SecCache UK | Extend | FastScanGUI | EIT_sub_game | MyInfo | ScreenCapture with OSD | MHEG On/Off
MyStuff Manual & Logos | Known Bugs | Recommended F/W
View user's profile Send private message Visit poster's website
Wolfie
Posted: Thu Sep 21, 2006 9:17 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 13 May 2005 Posts: 252
Hi guys - thanks for the replies - I've done as suggested and just put in Extras for an hour and a quarter - should do the trick. I moved from Jags to MyStuff back in the Summer and I ain't going back; MyStuff is just too good!

Cheers

Mick
View user's profile Send private message
bald-eagleman
Posted: Sat Sep 23, 2006 11:37 am Reply with quote
Joined: 02 Mar 2006 Posts: 23
HI All......help

I've just done a rescan and now MyStuff v4.5 locks on loadup. I,ve only got Jags v3 as the only other tap and that is fine. I use Photomanager as well but not in the startup file.

I've deleted Mystuff and reinstalled from PC using Altair, but no luck. Tried a cold reboot holding down the 0 key and then loading each tap seperately....jag is OK....same problem with Mystuff.

My wife already has stated her dislike of the toppy as she finds it difficult to use so I really need to get this fixed today before she comes back from shopping!! I think her dislike is because we get a very poor quality piccy some of the time because of our location....right on the very edge of coverage from Stockland Hill and Huntsham Cross with our aerial pointing at S Hill.

We do however get quite a good piccy using a 25 quid box from ASDA and a tatty loft aeriel pointing at about Hunsham Cross on the Bedroom telly. V V frustrating!

(mod: sorry about the post...I know its in the wrong place....however any ideas would be appreciated)


Thanks guys
View user's profile Send private message 5800
Ugly--Kid--Joe
Posted: Sat Sep 23, 2006 11:42 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 05 May 2005 Posts: 1472 Location: Cornwall
bald-eagleman, it could be an issue with memory, Jags3 is very memory hungry and mystuff can consume a lot of memory as well.
Have you tried just loading MyStuff up on its own?

_________________
Toppy:TF5800 F/W:1365AbBfBqC0CbCeCkCyDDeEcEeEfErEsEvEzFFsGmHHeKtMhNfPPcPePfRRaReRhRpRsSSdSlSrStT2TeTfTpTsUUuUxWfXXpXwZXl
TAPs: TAP Commander 1.34: EPG2MEI v0.95: EIT Sub v0.6: SecCacheUK v0.4: Extend v1.7: MyStuff 6.2: TF5000 Display v1.53: MeiSearch 1.37: Movie Guide v1.01: MyInfo A4

Transmitter: Caradon Hill
Popcorn Hour:
Runnig FTP Topfield: RT2MEI v1.1: Remote Timers
OTHER:Harmony 885 Remote
View user's profile Send private message
eye of ra
Posted: Sat Sep 23, 2006 11:43 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 28 Dec 2005 Posts: 1018
As you have just done a rescan and you state you can pick up signals from two transmitters I would check you don?t have duplicate channels MS does not like these.

_________________
Toppy: 5800. Firmware: 5.13.65 Patched
AutoStart: MyStuff 5.62a | MP3 Jukebox 2.1d | WSSkiller 2.12d | Quickjump 1.69
eit2mei 7.8m3 | TapLauncher 3.7c | MHEGControl B1 | TF5000 Display 1.51
AccurateBM 0.4 | EITDupFix.
TapLauncher: MeiSearch 1.37 | Media Manager 1.5 | Tap Commander 1.32 | HDFW 2.3a.
Updated:15-05-08
View user's profile Send private message
bald-eagleman
Posted: Sat Sep 23, 2006 11:48 am Reply with quote
Joined: 02 Mar 2006 Posts: 23
Thanks Guys

Done both of them things no luck tho'

I know its easy to say but it was OK last night. T,ve had no problems with it before and there is penty on space on the HDD.

How do you check how much memory has been used anyway?
View user's profile Send private message 5800
Ugly--Kid--Joe
Posted: Sat Sep 23, 2006 11:52 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 05 May 2005 Posts: 1472 Location: Cornwall
bald-eagleman wrote:
How do you check how much memory has been used anyway?

There is a TAP called Memory Watcher (I Think) also TAP Commander displays how much memory is available.

_________________
Toppy:TF5800 F/W:1365AbBfBqC0CbCeCkCyDDeEcEeEfErEsEvEzFFsGmHHeKtMhNfPPcPePfRRaReRhRpRsSSdSlSrStT2TeTfTpTsUUuUxWfXXpXwZXl
TAPs: TAP Commander 1.34: EPG2MEI v0.95: EIT Sub v0.6: SecCacheUK v0.4: Extend v1.7: MyStuff 6.2: TF5000 Display v1.53: MeiSearch 1.37: Movie Guide v1.01: MyInfo A4

Transmitter: Caradon Hill
Popcorn Hour:
Runnig FTP Topfield: RT2MEI v1.1: Remote Timers
OTHER:Harmony 885 Remote
View user's profile Send private message
eye of ra
Posted: Sat Sep 23, 2006 11:58 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 28 Dec 2005 Posts: 1018
Memory watcher tap will tell you how much memory you are using.

Also try removing the MEI folder from program files folder, if that fixes it you can then move each entry back into the folder till you find which one causes the problem.

_________________
Toppy: 5800. Firmware: 5.13.65 Patched
AutoStart: MyStuff 5.62a | MP3 Jukebox 2.1d | WSSkiller 2.12d | Quickjump 1.69
eit2mei 7.8m3 | TapLauncher 3.7c | MHEGControl B1 | TF5000 Display 1.51
AccurateBM 0.4 | EITDupFix.
TapLauncher: MeiSearch 1.37 | Media Manager 1.5 | Tap Commander 1.32 | HDFW 2.3a.
Updated:15-05-08
View user's profile Send private message
bald-eagleman
Posted: Sat Sep 23, 2006 12:07 pm Reply with quote
Joined: 02 Mar 2006 Posts: 23
There is nothing in my MEI folder so I don't think it can be that

One thought that did occur to me was that I left all the channels with the strongest signals when I deleted duplicates. Could I have mixed channels from each ariel? Interestingly on some channels I had 3 choices, Which ones do you keep?
View user's profile Send private message 5800
eye of ra
Posted: Sat Sep 23, 2006 12:12 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 28 Dec 2005 Posts: 1018
Not sure on that one, but as some of the channels may now be different try removing the MyStuff.dat file.

_________________
Toppy: 5800. Firmware: 5.13.65 Patched
AutoStart: MyStuff 5.62a | MP3 Jukebox 2.1d | WSSkiller 2.12d | Quickjump 1.69
eit2mei 7.8m3 | TapLauncher 3.7c | MHEGControl B1 | TF5000 Display 1.51
AccurateBM 0.4 | EITDupFix.
TapLauncher: MeiSearch 1.37 | Media Manager 1.5 | Tap Commander 1.32 | HDFW 2.3a.
Updated:15-05-08
View user's profile Send private message
bald-eagleman
Posted: Sat Sep 23, 2006 12:16 pm Reply with quote
Joined: 02 Mar 2006 Posts: 23
Where do I fing MYstuff.dat.?

Do I have to reconnect with Altair?

Sorry about the seemingly stupid questions as I'm still finding my way round this techy stuff!!
View user's profile Send private message 5800
eye of ra
Posted: Sat Sep 23, 2006 12:24 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 28 Dec 2005 Posts: 1018
Yes you will need to use Altair to find this, its in the program files folder, this does make me think that you may have misunderstood my other post as you also need Altair to see the MEI folder it does not appear in the toppy archive.

_________________
Toppy: 5800. Firmware: 5.13.65 Patched
AutoStart: MyStuff 5.62a | MP3 Jukebox 2.1d | WSSkiller 2.12d | Quickjump 1.69
eit2mei 7.8m3 | TapLauncher 3.7c | MHEGControl B1 | TF5000 Display 1.51
AccurateBM 0.4 | EITDupFix.
TapLauncher: MeiSearch 1.37 | Media Manager 1.5 | Tap Commander 1.32 | HDFW 2.3a.
Updated:15-05-08
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 2
Goto page 1, 2  Next

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum