Click here to go to the forum index Click here for the home page
 
Author Message

<  Site news and feedback  ~  Can't log in to files area

Page 1 of 1
johncalder
Posted: Thu Oct 13, 2005 6:01 pm Reply with quote
Joined: 13 Oct 2005 Posts: 3
When I supply username and password and press sign in the page jumps to a bunch of mysql error messages.
Do I have to wait until my password has filtered through the system?

_________________
john
with a new toppy
View user's profile Send private message
nwhitfield
Posted: Thu Oct 13, 2005 6:07 pm Reply with quote
Site Admin Joined: 20 Mar 2005 Posts: 9577
There's not a known problem here, but the site is fairlly heavily loaded, which may be causing some problems. If you can copy and paste the error messages into this thread, it may give me a clue. Have you selected any TAPs and marked them for download?

Nigel.

_________________
Support this site - make a donation to our running costs
View user's profile Send private message Visit poster's website
johncalder
Posted: Thu Oct 13, 2005 6:52 pm Reply with quote
Joined: 13 Oct 2005 Posts: 3
Nigel

These are the warnings, and no I haven't marked any taps for download as I am just getting to grips with the toppy after my BBC probs last night.


Warning: mysql_pconnect(): Access denied for user: 'tFaccess@raq112.servercity.co.uk' (Using password: YES) in /home/sites/site5/web/services/svclib.php on line 72

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/sites/site5/web/services/svclib.php on line 73

Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/sites/site5/web/services/svclib.php on line 75
Access denied for user: 'tFaccess@raq112.servercity.co.uk' (Using password: YES)

_________________
john
with a new toppy
View user's profile Send private message
nwhitfield
Posted: Thu Oct 13, 2005 7:12 pm Reply with quote
Site Admin Joined: 20 Mar 2005 Posts: 9577
OK. Thanks. That's something to do with the shift of some services onto a back up server, which I did yesterday to ease system load.

I'll tweak it tomorrow - too knackered to risk tinkering with the database this evening, I'm afraid.

Nigel.

_________________
Support this site - make a donation to our running costs
View user's profile Send private message Visit poster's website
nwhitfield
Posted: Thu Oct 13, 2005 7:22 pm Reply with quote
Site Admin Joined: 20 Mar 2005 Posts: 9577
Strike that - realised it was a very quick fix. Should work now.

Nigel.

_________________
Support this site - make a donation to our running costs
View user's profile Send private message Visit poster's website
johncalder
Posted: Thu Oct 13, 2005 10:48 pm Reply with quote
Joined: 13 Oct 2005 Posts: 3
Thanks Nigel it works now.

_________________
john
with a new toppy
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum