Click here to go to the forum index Click here for the home page
 
Author Message

<  Site news and feedback  ~  Festive outage

Page 1 of 1
Bizman
Posted: Thu Dec 31, 2015 11:02 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 06 Apr 2010 Posts: 1707
Don't know hat the forum did at Christmas, but it doesn't appear to have been very well since. Hope it's better for the New Year ! Very Happy

_________________
TF5810, F/W: 5.15.09T 4/9/2009 -FmTe+EzHsVb
TAPs: EIT Sub (Game) v0.6; SecCache (UK) v0.4; MHEG On/Off A3; MPDisplayLITE V1.2; MyInfo B5.6; PruneEPG 1.0; EPG2MEI v0.96; QuickJump 1.72; Extend v1.7; (fsSave 1.1);
Sig generated by MyInfo on 3/8/17

Other TAPs : FsCheck, Channel Organiser. PSU Caps 7/2/2011 Tx: Mendip. TV: Samsung (32"), NSLU2, STB: Labgear FV300. PC Acer Aspire One with Win7 Starter
View user's profile Send private message
gomezz
Posted: Thu Dec 31, 2015 2:30 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 18 Nov 2005 Posts: 3985 Location: Buckingham
Santa forgot to deliver some new knicker elastic? Very Happy

_________________
TF5800, F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 -Sy+BmC0CbCfCtDEgEmEvEzIMPePsVdZ
TAPs: Power Down 0.75; QuickJump 1.72; MyStuff 6.6; TAP Commander 1.34; MyInfo B5.4; EPG2MEI v0.96;
Extend v1.7; EIT Sub v0.6; mei2archive BETA 3.8l6; Font Manager 1.0d; (Power Restore V0.7.3b)
View user's profile Send private message Visit poster's website
nwhitfield
Posted: Sun Jan 03, 2016 3:54 pm Reply with quote
Site Admin Joined: 20 Mar 2005 Posts: 9577
I've been trying to work out what it is that keeps causing sporadic massive loading on the server, but it's very intermittent, so hard to pin down.

It can go for days at a time, and then suddenly something hammers the CPU and eats up all the memory. Unless I'm looking at the system load when it hits somewhere around the 20 mark (normal load is often well below 1.00), it can be too far gone to allow me access to the command line to do anything other than restart, at which point, of course, it's no longer possible to see where the problem traffic is coming from and what it's doing.

One day earlier this week, the load average was over 230. I've blocked various robots on sites, updated other bits of software, and put in bandwidth limitations too. I hope that will have fixed it, but I can't be 100% sure of course.

_________________
Support this site - make a donation to our running costs
View user's profile Send private message Visit poster's website

Display posts from previous:  

All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum