Click here to go to the forum index Click here for the home page
 
Author Message

<  MyStuff  ~  identical archive info after using scan & match

Page 1 of 1
k9oxon
Posted: Tue Aug 11, 2015 11:36 pm Reply with quote
Regular contributor Joined: 19 Aug 2005 Posts: 51 Location: Devon (Caradon Hill X'mttr)
After a disk wipe and then recovering files using scan & match I find that the extended info in the mystuff archive is wrong (basically all the same). On going through to the native Toppy display, the data are correct. (mystuff 6.6 clean install)

This is exactly the same as the issue raised by andyfras in 2013 in this topic: http://forum.toppy.org.uk/forum/viewtopic.php?p=260027&highlight=mystuff+archive+titles#260027

And, as in Andy's post, by reverting to 6.4, all is well again.

So, the (whole) point of this post is to ask whether there is a workaround consistent with 6.6? Alternatively, is it being worked on for 6.7?

Ta. Ron

Yes, my sig is thus out-of-date

_________________
TF5800, TS On, F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 -Sy
TAPs: EPG2MEI v0.96; MyStuff 6.6; Font Manager 1.0d; Extend v1.7; SecCache (UK) v0.4; EIT Sub (Game) v0.6; MHEG On/Off A3; MyInfo B5.6;
Sig generated by MyInfo on 30/10/14
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum