Click here to go to the forum index Click here for the home page
 
Author Message

<  MyStuff  ~  MyStuff Guide out by 1hr since Time Change

Page 1 of 1
petepp3
Posted: Tue Oct 31, 2006 8:01 am Reply with quote
Regular contributor Joined: 08 Aug 2006 Posts: 28
Hi there,
Since having changed the time in my General settings from BST to GMT my MyStuff program guide is displaying programs 1 hr later that they actually are. Would anyone have any idea as to why this is?

Thanks

PVR:TF5800 5.12.88 TAPs: TF5000 Display 1.23, MyStuff 4.54, eit2mei Beta 7.1
View user's profile Send private message
petepp3
Posted: Tue Oct 31, 2006 8:45 am Reply with quote
Regular contributor Joined: 08 Aug 2006 Posts: 28
Sorry all sorted now.. Answer was in another thread Embarassed
View user's profile Send private message
kmidderigh
Posted: Tue Oct 31, 2006 7:04 pm Reply with quote
Regular contributor Joined: 16 Oct 2005 Posts: 40
Can you point me to where you found the solution to this as i've got this problem as well since the time change and i've been set to GMT for ages....and cant find a fix for this from searching...
View user's profile Send private message
Richard46
Posted: Tue Oct 31, 2006 7:10 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 31 Mar 2005 Posts: 1586 Location: Forest Gate East London
kmidderigh wrote:
Can you point me to where you found the solution to this as i've got this problem as well since the time change and i've been set to GMT for ages....and cant find a fix for this from searching...


It might be that you need to set both Mode and Time Offset to Auto in the Time Setting Menu. Plus you may need to go into standby and back.

Richard

_________________
TF5800 Silver;5.13.40 TF5800 Black; 5.12.88 TAPs: MYStuff /OneList v2; DeadBeefs TF5000 Display v1.42; Remote Extender 1.5; Description Extender 2.1; mcgCYRResume V1;MforR3NST; +on one Toppy DumbWidescreenTV2.31EPG info: eit2mei b7.7 beta Taps not auto:TAPCommander; RadioDelete Remotes: Harmony 655 & 885 TX: Crystal Palace
View user's profile Send private message
kmidderigh
Posted: Tue Oct 31, 2006 7:29 pm Reply with quote
Regular contributor Joined: 16 Oct 2005 Posts: 40
Both are set to auto and on and off doesnt fix either.
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum