Click here to go to the forum index Click here for the home page
 
Author Message

<  MyStuff  ~  MyStuff 4.52

Page 11 of 11
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Richard46
Posted: Sat Jul 22, 2006 10:22 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 31 Mar 2005 Posts: 1586 Location: Forest Gate East London
Try MySuff menu item H5 set to No if it is on Yes at present.

_________________
TF5800 Silver;5.13.40 TF5800 Black; 5.12.88 TAPs: MYStuff /OneList v2; DeadBeefs TF5000 Display v1.42; Remote Extender 1.5; Description Extender 2.1; mcgCYRResume V1;MforR3NST; +on one Toppy DumbWidescreenTV2.31EPG info: eit2mei b7.7 beta Taps not auto:TAPCommander; RadioDelete Remotes: Harmony 655 & 885 TX: Crystal Palace
View user's profile Send private message
ToppyCoder
Posted: Sat Jul 22, 2006 10:32 pm Reply with quote
Joined: 02 Apr 2005 Posts: 12
HydeTheDarkerSide wrote:
MyStuff Option H5=No is what your parents want, but surely you've switched this off on yours too?


Thanks I will tell them to change that setting. Sorry I probably did not make myself very clear, only my parents have the toppy not me. I set it up quickly last weekend while I was staying. Having no previous experience of MyStuff, I just installed it with the default setting and had no time to try it out before I left.
View user's profile Send private message
Richard46
Posted: Sat Jul 22, 2006 10:36 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 31 Mar 2005 Posts: 1586 Location: Forest Gate East London
ToppyCoder while you are at it I would reccomend setting B2 to No as well; yes can flash up now and next during replay.

_________________
TF5800 Silver;5.13.40 TF5800 Black; 5.12.88 TAPs: MYStuff /OneList v2; DeadBeefs TF5000 Display v1.42; Remote Extender 1.5; Description Extender 2.1; mcgCYRResume V1;MforR3NST; +on one Toppy DumbWidescreenTV2.31EPG info: eit2mei b7.7 beta Taps not auto:TAPCommander; RadioDelete Remotes: Harmony 655 & 885 TX: Crystal Palace
View user's profile Send private message
HydeTheDarkerSide
Posted: Sat Jul 22, 2006 10:49 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 11 May 2005 Posts: 5956 Location: Hannington Transmitter : Sony KDL 40Z5800
ToppyCoder wrote:
HydeTheDarkerSide wrote:
MyStuff Option H5=No is what your parents want, but surely you've switched this off on yours too?


Thanks I will tell them to change that setting. Sorry I probably did not make myself very clear, only my parents have the toppy not me. I set it up quickly last weekend while I was staying. Having no previous experience of MyStuff, I just installed it with the default setting and had no time to try it out before I left.
Brave, very brave. I think you might become their support guru Very Happy

_________________
Hyde.
[size=10:da1fd20a33][b:da1fd20a33]2x TF5800 All controlled with Harmony Ultimate [/b:da1fd20a33], TS On, F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 -RSy+BmC0CbCfCtDsEgEmEvFsGIMPePsR0ScUUuWfXZ
TAPs: PcControl B1.3; EPG2MEI v0.96; Font Manager 1.0d; Extend v1.7; SecCache (UK) v0.4; EIT Sub (Game) v0.6; MyInfo B5.6; MyStuff 6.5 RC2;
[color=blue:da1fd20a33]MyStuff Links: http://www.toppy.org.uk/~mystuff/index.shtml[/color:da1fd20a33]
Sig generated by MyInfo on 11/10/13[/size:da1fd20a33]
View user's profile Send private message Visit poster's website
jook
Posted: Sun Jul 23, 2006 10:20 am Reply with quote
Regular contributor Joined: 21 May 2005 Posts: 99
jook wrote:
OK. I don't know if this is MyStuff or the new firmware.

I have control timers set for Jamies Great Escape, and Big Brother.

Looking at the archive this morning I have
"Jamies Great Escape 40 mins" the status was "RECORDING".

I stopped the recording and it seemed to start at the end of Sugar Rush, where I guess it would pick up Big Brothers Big Mouth. It only lasted for 29 minutes. Also trying to press fast forward down took a long time to advance through the recording.

Big Brother highlights and Big Brothers Big Mouth were not listed.

Not sure if the control timers could have gotten corrupted by jumping between 4.51 and 4.5 during the reboots?


I didn't see anyone else comment on this when I mentined it previously so don't know if this is just me or not. But, something similar has happend again today. Last nights Big Brother was still recording this morning. MyStuff reports this as 55 minutes when stopped, as does the Toppy archive. The actual recording seems to carry on until it was stopped. The +30secs seems to jump much further than that! Very weird.

Any thoughts? Is this MyStuff related, or firmware related? I ams starting to think firmware as the control timers have working OK during the week.

I will upgrade from 4.52 to 4.53 now and see if this makes a difference.
View user's profile Send private message
andyfras
Posted: Sun Jul 23, 2006 11:25 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 25 Jul 2005 Posts: 3457
jook,

I had this same problem, once, a few weeks ago, before all the updates, so at least we can rule out the problem being new to this firmware or MyStuff 4.5+. It could, of course, have been carried over from previous versions; but my feeling is that it could be due to a clock glitch, where for some reason it doesn't find its end time, so just continues recording.

_________________
Toppy PSU repair service or capacitor kits for DIY available - PM me for details.
MyStuff 6.6 : Little Clock : MHEGOnOff : Extend : EPG2MEI : SecCache : EIT_Sub : TSSaver : Prune EPG
Channel Organiser : Tap Commander : HDD Info : PCControl : Signal Monitor : MyInfo
URC-7555 remote: TF5800 320GB 2.5", Recommended_5800.tfd + CfPePsScUUuWfZ
View user's profile Send private message Visit poster's website
Sebby
Posted: Sun Jul 23, 2006 11:46 am Reply with quote
Site helper Joined: 16 Jul 2005 Posts: 1199 Location: London
Just in case anyone hasn't realised, MyStuff 4.53 has been released.

http://forum.toppy.org.uk/forum/viewtopic.php?t=5562

_________________
TF5810, TS On, F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009
TAPs: SecCache (UK) v0.4; EPG2MEI v0.96; Font Manager 1.0d; Extend v1.7; MyStuff 6.3; TAP Commander 1.34; EIT Sub v0.6; MPDisplayLITE V1.2; MyInfo B5.5;
Sig generated by MyInfo on 19/12/10
View user's profile Send private message
Topit
Posted: Mon Jul 24, 2006 9:49 am Reply with quote
Joined: 20 Jul 2006 Posts: 5
Quote:

It's about reducing clutter and ensuring the eye is drawn to the information that is most important...


Mine does not have the extra description to the right of the programme name.....some how I got rid of it. It's a while ago since I did it, so I will have to have a look again. Like you, I had to get rid of it as it was seriously cluttered....now it's nice & clear. To make it clear....I am refering to the extended N&N which shows the upcoming next 5 programmes & it does only show the programme names. I will to get back to you if I manage to figure it out.
View user's profile Send private message
JWalker
Posted: Mon Jul 24, 2006 3:31 pm Reply with quote
Joined: 18 Jun 2006 Posts: 22 Location: London SE1
I'll try 4.53 now, but just to say with 4.52 I get an insta-crash, VFF and have to re-scan the channels as soon as I create a CT. Same as what happened with 4.51.
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT + 1 Hour
Page 11 of 11
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum