Click here to go to the forum index Click here for the home page
 
Author Message

<  Programmes  ~  Marvel's Agents of SHIELD

Page 1 of 1
msteggalls
Posted: Mon May 02, 2016 11:34 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 22 Apr 2005 Posts: 721 Location: Ipswich, UK
Long shot and really big ask, but thanks to Channel 4 losing the plot, and me not noticing, I'm missing 3 episodes of "Marvel's Agents of SHIELD"

Been recording them on Channel 4, and when they stopped at episode 13 assumed it was the mid-season break - but a couple of weeks later noticed it was continuing on E4, with no signs of it in the Channel 4 schedules

Emailed Channel 4 asking when it would be continuing on Chanenel 4, but it appears it is not as they confirmed that "we are now using E4 for all of the repeats to make up room for new programmes on Channel 4."

So great, just drop it mid series for those watching on C4, plus due to the limited right they have, the epsiodes are only on 4od for 7days, so now gone from there as well

Therefore does any have and are willing to share episodes 14, 15 & 16

Many Thanks

Martyn


Last edited by msteggalls on Wed May 04, 2016 7:42 pm; edited 1 time in total

_________________
Model: TF5800 Silver; Disk: Samsung 300gb ; Firmware: 5.13.65 Patched; Purchased: 15-Apr-2005;
Autostart TAPs: Improbox (2.5) TF5000 Display (1.53a); Description Extender (2.23); Filer (2.21RC3); Extend (1.7); stirf (1.3Cbeta); EPGnavigator (6.10); UK Auto Scheduler (0.73)
TV: Panasonic TX-L37V20B LCD; Remote: Samsung Note 10.1 running Touchsquid
Updated 26Oct14
View user's profile Send private message Visit poster's website
adi
Posted: Tue May 03, 2016 9:19 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 24 May 2006 Posts: 124
If you're talking about season 3 then yes I do have them.
I've downloaded the first one and have PM'ed a link to see if it works.

Regards,

Adrian

_________________
TF5800, TS On, F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 +C0DEvEzFsHsIMPePfPsScTaUUuUxVdZ
TAPs: QuickJump 1.72; MyStuff 6.6; EIT Sub (Game) v0.6; EPG2MEI v0.96; Font Manager 1.0; MyInfo B5.6; SecCache (UK) v0.4; TAP Commander 1.34; TSSaver v0.5; UK Subtitle 1.9; TF5000 Display v1.53; PruneEPG 1.0; (FastScanGUI v0.6d);
Sig generated by MyInfo on 5/11/15
?
View user's profile Send private message
msteggalls
Posted: Tue May 03, 2016 11:39 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 22 Apr 2005 Posts: 721 Location: Ipswich, UK
Yes I'm talking about season 3 - the one currently showing

The links worked and now have my missing 3 episodes.

I really thought this was a long shot, but the Toppy community saves the day again.

Many thanks indeed.

Martyn

_________________
Model: TF5800 Silver; Disk: Samsung 300gb ; Firmware: 5.13.65 Patched; Purchased: 15-Apr-2005;
Autostart TAPs: Improbox (2.5) TF5000 Display (1.53a); Description Extender (2.23); Filer (2.21RC3); Extend (1.7); stirf (1.3Cbeta); EPGnavigator (6.10); UK Auto Scheduler (0.73)
TV: Panasonic TX-L37V20B LCD; Remote: Samsung Note 10.1 running Touchsquid
Updated 26Oct14
View user's profile Send private message Visit poster's website
Darucla
Posted: Fri May 06, 2016 9:45 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 06 Jun 2007 Posts: 1542
Quote:
Emailed Channel 4 asking when it would be continuing on Chanenel 4, but it appears it is not as they confirmed that "we are now using E4 for all of the repeats to make up room for new programmes on Channel 4."


Of course, what you were told by Channel 4 is not necessarily true. They seem to imply that they have moved AOS because it is a repeat series, but as we know, this is the current season, being shown a week or two after its début on US television. It would be preferable to have this on 4HD rather than E4 SD, but that's life. I suspect that the ratings have never been what they hoped for.
View user's profile Send private message
msteggalls
Posted: Fri May 06, 2016 9:48 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 22 Apr 2005 Posts: 721 Location: Ipswich, UK
Darucla wrote:
Of course, what you were told by Channel 4 is not necessarily true. They seem to imply that they have moved AOS because it is a repeat series, but as we know, this is the current season, being shown a week or two after its début on US television.

What I think they meant was, while it's a first showing on C4 it's a repeat because it had been premiered on E4.

Therefore they are now moving it totally to E4 (including any repeats) and not showing it at all on C4

Martyn

_________________
Model: TF5800 Silver; Disk: Samsung 300gb ; Firmware: 5.13.65 Patched; Purchased: 15-Apr-2005;
Autostart TAPs: Improbox (2.5) TF5000 Display (1.53a); Description Extender (2.23); Filer (2.21RC3); Extend (1.7); stirf (1.3Cbeta); EPGnavigator (6.10); UK Auto Scheduler (0.73)
TV: Panasonic TX-L37V20B LCD; Remote: Samsung Note 10.1 running Touchsquid
Updated 26Oct14
View user's profile Send private message Visit poster's website

Display posts from previous:  

All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum