Click here to go to the forum index Click here for the home page
 
Author Message

<  MyStuff  ~  Horror channel EPG gap

Page 1 of 1
corofin
Posted: Mon Feb 01, 2016 7:53 pm Reply with quote
Regular contributor Joined: 22 Jan 2007 Posts: 48
Have noticed for a while now that the EPG for channel 70 finishes daily at 19:00 on both my Toppies, with 'No Information'.

(I've a feeling that until last week it used to finish at 20.30 hrs?)

It restarts at 05.00 with Teleshopping.

My Sony TV and Panasonic DVD recorder go right through with no gaps.

Just checked - the native Toppy EPG is OK, so it's MyStuff related - however I haven't noticed any other gaps. I've added Prune EPG to the 6.6 device, the other is still running 6.4.

Graham

_________________
TF5800+fan, TS On, F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009
TAPs: EPG2MEI v0.96; MyStuff 6.6; Font Manager 1.0d; Extend v1.7; Goldfish 0.5; MyInfo B5.0;
Sig generated by MyInfo on 7/4/10
View user's profile Send private message
mstombs
Posted: Mon Feb 01, 2016 10:02 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 31 Dec 2006 Posts: 938
Check your epg2mei.ini file restrict zone, mine has

Code:
70 = 0800-0500


for example, which means I get everything except the adverts!
View user's profile Send private message TF5800
corofin
Posted: Mon Feb 08, 2016 3:21 pm Reply with quote
Regular contributor Joined: 22 Jan 2007 Posts: 48
Thanks for that. I also had to edit Extend.ini.

All OK now

_________________
TF5800+fan, TS On, F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009
TAPs: EPG2MEI v0.96; MyStuff 6.6; Font Manager 1.0d; Extend v1.7; Goldfish 0.5; MyInfo B5.0;
Sig generated by MyInfo on 7/4/10
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum