Click here to go to the forum index Click here for the home page
 
Author Message

<  Freeview, TopUp and TV  ~  4Music problem?

Page 1 of 1
birdman
Posted: Fri Aug 30, 2013 9:40 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 13 Dec 2006 Posts: 1765 Location: Hitchin, HERTS Tx: Sandy Heath
Not Toppy related (well, it might be - I haven't actually tested it) but the 4Music channel is making my Sony TV reboot at he moment.
If it's left on 4Music then after several seconds it stops responding to the remote (and to the physical buttons on the TV itself) and a short while later the TV reboots.
Doesn't happen for Yesterday (which is also on ArqB).

Has anyone else seen this?

_________________

Toppy: TF5800PVR/250 - Black, now 1TB WD10EURX
F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 -FmVrXp+BmC0CbFsIPsUUuWfZXl,
Loader: C5.14, Hardware: 1.01
TAPs: SecCache (UK) v0.4; EPG2MEI v0.96; FontManager 1.0d; QuickJump 1.71; MhegOnOff(Now1) A3; EIT Sub v0.6; MyStuff 6.6
USB connected: SheevaPlug with Debian wheezy
Sig mostly from MyInfo on 26/10/09
View user's profile Send private message
birdman
Posted: Sun Sep 01, 2013 2:13 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 13 Dec 2006 Posts: 1765 Location: Hitchin, HERTS Tx: Sandy Heath
Having now had a chance to check it on the Toppy, it doesn't cause a problem there.
Mind you, there is some comment about it supposedly have some red Button activity with IPTV, which the Toppy would ignore (?), but my TV would not.

_________________

Toppy: TF5800PVR/250 - Black, now 1TB WD10EURX
F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 -FmVrXp+BmC0CbFsIPsUUuWfZXl,
Loader: C5.14, Hardware: 1.01
TAPs: SecCache (UK) v0.4; EPG2MEI v0.96; FontManager 1.0d; QuickJump 1.71; MhegOnOff(Now1) A3; EIT Sub v0.6; MyStuff 6.6
USB connected: SheevaPlug with Debian wheezy
Sig mostly from MyInfo on 26/10/09
View user's profile Send private message
birdman
Posted: Sun Sep 01, 2013 8:52 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 13 Dec 2006 Posts: 1765 Location: Hitchin, HERTS Tx: Sandy Heath
It turns out this this is a known, and not particularly new, problem, and is related to 4Music having IPTV channels linked to the Red Button.

_________________

Toppy: TF5800PVR/250 - Black, now 1TB WD10EURX
F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 -FmVrXp+BmC0CbFsIPsUUuWfZXl,
Loader: C5.14, Hardware: 1.01
TAPs: SecCache (UK) v0.4; EPG2MEI v0.96; FontManager 1.0d; QuickJump 1.71; MhegOnOff(Now1) A3; EIT Sub v0.6; MyStuff 6.6
USB connected: SheevaPlug with Debian wheezy
Sig mostly from MyInfo on 26/10/09
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum