Click here to go to the forum index Click here for the home page
 
Author Message

<  Satellite receivers, cable boxes and PVRs  ~  Start channel

Page 1 of 1
Salopian
Posted: Wed Jul 06, 2011 9:49 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 05 May 2005 Posts: 427 Location: London
Before my hard disk got wiped my toppy used to swith on to BBC1 .
I can't remember what I had done to achieve this. I have tried StartChannel TAP but this takes a long time to switch channels. Can this be done with a patch?

_________________
TF5800, IA On, TS On, F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 -FmSy+ScWf
TAPs: EPG2MEI v0.96; MyStuff 6.5; Extend v1.7; SecCache (UK) v0.4; MyInfo B5.6; Super PiP 1.1b; (Deselect v1.1);
Sig generated by MyInfo on 19/2/14
?
View user's profile Send private message
jumbo
Posted: Wed Jul 06, 2011 9:52 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 11 Apr 2005 Posts: 4731
Yes, the "Start Channel" [Sc] patch. Why post here?!
View user's profile Send private message
Salopian
Posted: Wed Jul 06, 2011 10:10 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 05 May 2005 Posts: 427 Location: London
Thanks. I have installed that patch and it does the job.

I posted here by mistake Sad It took me a while to find my posting.

_________________
TF5800, IA On, TS On, F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 -FmSy+ScWf
TAPs: EPG2MEI v0.96; MyStuff 6.5; Extend v1.7; SecCache (UK) v0.4; MyInfo B5.6; Super PiP 1.1b; (Deselect v1.1);
Sig generated by MyInfo on 19/2/14
?
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum