Click here to go to the forum index Click here for the home page
 
Author Message

<  MyStuff  ~  MyStuff 4.54

Page 104 of 157
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 103, 104, 105 ... 155, 156, 157  Next
charley
Posted: Tue Oct 31, 2006 11:44 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 13 Jul 2005 Posts: 1563 Location: Belfast
I think you want Section 6 on page 4. Press play rather than record to set a watch timer.

_________________
regards Charley
Toppy: TF5800PVR250GB &300GB;Firmware: ; Remote: Harmony 655; Tx:Divis; Autostart TAPs: MEISearch 1.35, MyStuff 6, AutoReboot V2.2, epg2mei, Power Manager v2.0, TAP Commander 1.2, TF5000 Display v1.50, MHEG_State; Other:
View user's profile Send private message
digital
Posted: Wed Nov 01, 2006 10:02 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 30 Jun 2005 Posts: 360
digital wrote:
TAP Commander now shows 13.1MB free!

'Unable to get memory to load EPG data!' displayed again with memory back down to 0.6MB overnight.

Into standby and out again brings it up to 15.4MB.

Any ideas anyone?

_________________
Frank
TF5800t, IA On, TS On, F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 +Pe
TAPs: EPG2MEI v0.96; MyStuff 6.3; Font Manager 1.0d; Extend v1.7; MyInfo B5.5; TAP Commander 1.32; TF5000 Display v1.53; SecCache (UK) v0.4; EIT Sub (Game) v0.6;
Sig generated by MyInfo on 11/4/11
View user's profile Send private message
mlavende
Posted: Wed Nov 01, 2006 11:20 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 11 May 2005 Posts: 340
Hi All,

I noticed last night that any one shot timers I set are not showing with a red 'R' in the timer list. Has this always been so or have I broken something? I only ask since I had a couple of failures last night that took 3 power cycles to clear (hopefully). In each case the toppy would come on at the right time and right channel but didn't actually record !

I set my one shot timers from the MS EPG and press 'rec'

Cheers

-Mat

_________________
TF5800, TS On, F/W: 13.65AbBfBqCeCkCwCyDeEcEeEfEpErEsFGmHHeKtMhNfOtPPcPeRRaReRhRpRsRtSSdSrStSyT2TdTeTfTpTsUUuVrXpXw
TAPs: eit2mei BETA 7.8m3; QuickJump 1.52; MHEG Control B1; MyStuff 5.62c; MyInfo B1a;
Sig generated by MyInfo on 26/4/09
View user's profile Send private message
juwlz
Posted: Wed Nov 01, 2006 11:50 am Reply with quote
MyStuff Team Joined: 12 Aug 2005 Posts: 10352 Location: Wokingham, Berkshire (Hannington transmitter)
digital wrote:
'Unable to get memory to load EPG data!' displayed again with memory back down to 0.6MB overnight.

Into standby and out again brings it up to 15.4MB.

Any ideas anyone?
Have you been using Altair? That's what I THINK grabbed all my Toppy's memory when it happened to me.

Julie

_________________
5800, TS On, F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 -Sy+BmC0CfCtFsIMPePsR3UUuUxZ
5810, TS On, F/W: F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 +BmCfCtFsR3Z
MyStuff info; Help!; Reference
Harmony 885 remote. Sig date 8 April 2012
View user's profile Send private message Visit poster's website
bellissimo
Posted: Wed Nov 01, 2006 11:53 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 26 May 2005 Posts: 1997 Location: Reading
I have also run into a memory problem when playing several recordings onto a DVD Recorder in succession.

_________________
General: FW 5.13.65 Patched, Pioneer DVR-530H-S, Harmony 885.
TAPs: Font Manager, Media Manager, Super PiP, MyStuff, EPG2MEI, mei2archive, QuickJump

Media Manager, Font Manager, Super PiP link: http://www.toppy.org.uk/~bellissimo
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
BobD
Posted: Wed Nov 01, 2006 2:06 pm Reply with quote
MyStuff Team Joined: 03 Aug 2005 Posts: 4194 Location: Nottingham
@Julie - how are you feeling today? Off work but up for some debugging? Smile

_________________
FW: ChunkyWizard Recommended
TAPs:
MyStuff (always one version ahead of everyone else!), and recommended support TAPS
MyStuff skins, manual and latest version: http://www.BobDsMyStuff.co.uk
Known bugs & forthcoming fixes: http://www.BobDsMyStuff.co.uk/Bugs.shtml
Changes coming in the next version: http://www.BobDsMyStuff.co.uk/NextVersion.shtml
View user's profile Send private message Visit poster's website
juwlz
Posted: Wed Nov 01, 2006 2:21 pm Reply with quote
MyStuff Team Joined: 12 Aug 2005 Posts: 10352 Location: Wokingham, Berkshire (Hannington transmitter)
BobD wrote:
@Julie - how are you feeling today? Off work but up for some debugging? Smile
Ok Ta - just need to see if I can get the Toppy back to the state it was in before we "fixed" it last time Rolling Eyes

_________________
5800, TS On, F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 -Sy+BmC0CfCtFsIMPePsR3UUuUxZ
5810, TS On, F/W: F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 +BmCfCtFsR3Z
MyStuff info; Help!; Reference
Harmony 885 remote. Sig date 8 April 2012
View user's profile Send private message Visit poster's website
Richard46
Posted: Wed Nov 01, 2006 2:30 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 31 Mar 2005 Posts: 1586 Location: Forest Gate East London
error Edit2 got pages mixed up and replied to old question already answered. Embarassed


Last edited by Richard46 on Wed Nov 01, 2006 2:35 pm; edited 1 time in total

_________________
TF5800 Silver;5.13.40 TF5800 Black; 5.12.88 TAPs: MYStuff /OneList v2; DeadBeefs TF5000 Display v1.42; Remote Extender 1.5; Description Extender 2.1; mcgCYRResume V1;MforR3NST; +on one Toppy DumbWidescreenTV2.31EPG info: eit2mei b7.7 beta Taps not auto:TAPCommander; RadioDelete Remotes: Harmony 655 & 885 TX: Crystal Palace
View user's profile Send private message
Ugly--Kid--Joe
Posted: Wed Nov 01, 2006 2:32 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 05 May 2005 Posts: 1472 Location: Cornwall
Richard46 wrote:
error

??? Rolling Eyes

_________________
Toppy:TF5800 F/W:1365AbBfBqC0CbCeCkCyDDeEcEeEfErEsEvEzFFsGmHHeKtMhNfPPcPePfRRaReRhRpRsSSdSlSrStT2TeTfTpTsUUuUxWfXXpXwZXl
TAPs: TAP Commander 1.34: EPG2MEI v0.95: EIT Sub v0.6: SecCacheUK v0.4: Extend v1.7: MyStuff 6.2: TF5000 Display v1.53: MeiSearch 1.37: Movie Guide v1.01: MyInfo A4

Transmitter: Caradon Hill
Popcorn Hour:
Runnig FTP Topfield: RT2MEI v1.1: Remote Timers
OTHER:Harmony 885 Remote
View user's profile Send private message
BobD
Posted: Wed Nov 01, 2006 4:09 pm Reply with quote
MyStuff Team Joined: 03 Aug 2005 Posts: 4194 Location: Nottingham
karljinx wrote:
I tried putting a fresh version of the tap onto the box just now, and it's not helped at all. I can get into the folder without a problem using the standard Toppy archive.
Hi Karl. Is this still a problem, and if so are you around for a debug session anytime today (from now onwards, including this evening)? If so then let me know by email or post here.

Cheers

_________________
FW: ChunkyWizard Recommended
TAPs:
MyStuff (always one version ahead of everyone else!), and recommended support TAPS
MyStuff skins, manual and latest version: http://www.BobDsMyStuff.co.uk
Known bugs & forthcoming fixes: http://www.BobDsMyStuff.co.uk/Bugs.shtml
Changes coming in the next version: http://www.BobDsMyStuff.co.uk/NextVersion.shtml
View user's profile Send private message Visit poster's website
ahoneymonster
Posted: Wed Nov 01, 2006 5:49 pm Reply with quote
Regular contributor Joined: 30 Sep 2006 Posts: 39
my stuff is stuffed - hi ms not working ie the guide won't show ( well bits of it do, too faint to read though ) and when i change channels rather than the normal dark blue background with info on just get the channel name on the left in white. can't get to the m s archives for timers and recorded prog. just get blue background in bottom half of screen telling me about the first recording i have got stored

had this problem a few days ago. so took the prog files off and put back on again. this fixed it. but i can't be bothered to do that every few days ! there must be a easy solution ! only had it a wk !

cheers
View user's profile Send private message
BobD
Posted: Wed Nov 01, 2006 6:00 pm Reply with quote
MyStuff Team Joined: 03 Aug 2005 Posts: 4194 Location: Nottingham
Sounds like you might have some other TAP installed. Any chance of a screenshot to help work it out? Or a list of all TAPs you are running?

_________________
FW: ChunkyWizard Recommended
TAPs:
MyStuff (always one version ahead of everyone else!), and recommended support TAPS
MyStuff skins, manual and latest version: http://www.BobDsMyStuff.co.uk
Known bugs & forthcoming fixes: http://www.BobDsMyStuff.co.uk/Bugs.shtml
Changes coming in the next version: http://www.BobDsMyStuff.co.uk/NextVersion.shtml
View user's profile Send private message Visit poster's website
digital
Posted: Wed Nov 01, 2006 6:05 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 30 Jun 2005 Posts: 360
juwlz wrote:
digital wrote:
'Unable to get memory to load EPG data!' displayed again with memory back down to 0.6MB overnight.

Into standby and out again brings it up to 15.4MB.

Any ideas anyone?
Have you been using Altair? That's what I THINK grabbed all my Toppy's memory when it happened to me.

Julie

Only to load updated TAPs yesterday.

Memory back down to 9.5MB over the last 5 hours.

Back up to 15.4MB again after putting the box into and out of standby.

_________________
Frank
TF5800t, IA On, TS On, F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 +Pe
TAPs: EPG2MEI v0.96; MyStuff 6.3; Font Manager 1.0d; Extend v1.7; MyInfo B5.5; TAP Commander 1.32; TF5000 Display v1.53; SecCache (UK) v0.4; EIT Sub (Game) v0.6;
Sig generated by MyInfo on 11/4/11
View user's profile Send private message
ahoneymonster
Posted: Wed Nov 01, 2006 6:57 pm Reply with quote
Regular contributor Joined: 30 Sep 2006 Posts: 39
i still get the same problem if i just put my stuff and eit2 in the auto start once i have got the problem

the other taps i tend to use are ; epg navigator v.2.3
r extender 1.2 with jukebox 2.1 d and photo manager 1.0
or media manager 1.3
mei search 1.00 final
uk auto s v.06.0
q jump 1.43
d extender 1.6

eit2mei beta 7.2
my stuff 4.54e

i don't use all the above at the same time, as it cant seem to handle them all, have a few others in the prog files, which i don't use . as prev mentioned once i have the problem it continues even if i just have the last two in auto start.

have taken some screen shots - how do i put them on here ?
View user's profile Send private message
BobD
Posted: Wed Nov 01, 2006 7:11 pm Reply with quote
MyStuff Team Joined: 03 Aug 2005 Posts: 4194 Location: Nottingham
ahoneymonster wrote:
have taken some screen shots - how do i put them on here ?


Email them to me. Find my address by clicking on my profile link.

_________________
FW: ChunkyWizard Recommended
TAPs:
MyStuff (always one version ahead of everyone else!), and recommended support TAPS
MyStuff skins, manual and latest version: http://www.BobDsMyStuff.co.uk
Known bugs & forthcoming fixes: http://www.BobDsMyStuff.co.uk/Bugs.shtml
Changes coming in the next version: http://www.BobDsMyStuff.co.uk/NextVersion.shtml
View user's profile Send private message Visit poster's website

Display posts from previous:  

All times are GMT
Page 104 of 157
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 103, 104, 105 ... 155, 156, 157  Next

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum