Click here to go to the forum index Click here for the home page
 
Author Message

<  MyStuff  ~  MyStuff 4.54

Page 37 of 157
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 155, 156, 157  Next
neo67
Posted: Sun Sep 17, 2006 11:50 am Reply with quote
Joined: 03 Sep 2006 Posts: 24
hi Richard46

i have tried that still no luck
View user's profile Send private message
Richard46
Posted: Sun Sep 17, 2006 11:59 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 31 Mar 2005 Posts: 1586 Location: Forest Gate East London
neo67 wrote:
hi Richard46

i have tried that still no luck


If it is any help I can Email you a My Favourites.mcl file that definitely works.
PM me your email address if you want to try it.

Richard

_________________
TF5800 Silver;5.13.40 TF5800 Black; 5.12.88 TAPs: MYStuff /OneList v2; DeadBeefs TF5000 Display v1.42; Remote Extender 1.5; Description Extender 2.1; mcgCYRResume V1;MforR3NST; +on one Toppy DumbWidescreenTV2.31EPG info: eit2mei b7.7 beta Taps not auto:TAPCommander; RadioDelete Remotes: Harmony 655 & 885 TX: Crystal Palace
View user's profile Send private message
Scope
Posted: Sun Sep 17, 2006 12:37 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 08 Aug 2006 Posts: 211
chunkywizard wrote:

can you check a couple of things? Do you see a green light on the front panel when you press play? ie is the Toppy seeing the remote key press. Also is play set to resume or play from the start? Does the OK button work? Could you have pay set to resume and the file you are trying to play be at the end?
CW


Its not happening at the moment, but I am fairly sure the toppy received the remote key. Play is set to resume, however, I dont think the file was at the end + OK didnt work either. The only solution was to go to the toppy GUI and press OK/play from there.

I will keep an eye on the problem and see if I see a pattern.
View user's profile Send private message
moley6knipe
Posted: Sun Sep 17, 2006 8:27 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 31 Aug 2005 Posts: 863 Location: Spalding, Lincs, UK
Strange timer message with MyStuff this evening. Unless I've missed something, it looks like a bug to me.

Toppy was recording Spooks, set via a control timer, 21:00-22:00 BBC1 Sunday 17th September.

Pressed Guide, moved cursor to Sopranos, E4, Sunday 17th September 22:00 to 23:10. Pressed the record button

Got this message "Warning. Although it has been set, this timer clashes with active recording(s). You may wish to adjust a recording or this timer to avoid this". However, no other recordings or watch timers are scheduled until the EPG Scan watch timer at 05:30 Monday 18th. Spooks was, and remained, the only thing being recorded at the time of this message.

Any thoughts?

_________________
Firmware 5.13.65 patched; Waltham TX; Samsung T133 Series 400LD 400Gb HDD
View user's profile Send private message
mr-b
Posted: Mon Sep 18, 2006 7:39 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 04 May 2006 Posts: 641 Location: Warks - Sutton Coldfield tx
iandom wrote:
Now, as I understand MS uses QJ code for skipping, so is there any chance of having an extra couple of buttons enabled by MS?

Me too! I'm just using QJ since it allows me to configure the Left and Right arrow keys to skip -/+ 60s (with RemoteExtender loaded).
I've found that this makes the QJ feature a lot easier to use and have in fact disabled all the other QJ keys (and in MS). It was far too easy to get lost with ppl pressing all the colour keys. Wink

_________________
TF5800, F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 -Xl+C0FsPePsUUuVdWfZ
TAPs: PcControl B1.3; Macro V1.12; QuickJump 1.72; Extend v1.7; EPG2MEI v0.96; TF5000 Display v1.53; TAP Commander 1.34; MyInfo B5.6; MyStuff 6.5; MHEG Control B2.1; Font Manager 1.0d; SecCache (UK) v0.4; EIT Sub (Game) v0.6;
Sig generated by MyInfo on 25/9/13
View user's profile Send private message
arndale
Posted: Mon Sep 18, 2006 1:32 pm Reply with quote
Regular contributor Joined: 06 Apr 2006 Posts: 78
I'm not sure if this is a MS bug or Toppy. Perhaps someone can point me in the right direction...

I was recording The Royal on ITV last night and SWMBO said she'd like to watch it (it was abou 45 mins through recording). I called up the MS Archive and pressed the OK button to start watching it.

I got a TV screen (not sure if live or recorded) with the word Paused in a nice round cornered box in the top right corner. I 'think' I pressed the play button and the screen went black.
I waited a few seconds and then pressed the Guide button to try to see if the Toppy was responding. The MS guide flashed up for a second and then the Toppy rebooted. It came back with the Verifying Files and Folders message and left a corrupt 'The Royal' file.

Any one any ideas?

Thanks
Dean

_________________
TF5800, TS On, F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 +TaVr
TAPs: EPG2MEI v0.94; MyStuff 6.0; Extend v1.7; Font Manager 1.0d; MyInfo B4.0; Channel Organiser A2;
Sig generated by MyInfo on 24/9/09
View user's profile Send private message
HaggleLad
Posted: Mon Sep 18, 2006 1:41 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 26 Jul 2006 Posts: 125 Location: Fleet, Hampshire
Can anyone tell me (Chunkywizard wink wink) whether the MyStuff team are planning to incorporate the UK logo project into the next/future version of the TAP?

_________________
TF5800PVR 160GB 5.12.88PH
MyStuff 5.62b
eit2mei 7.8m6
TF5000Display 1.53 -->My Display Designer<--
TapCommander 1.33
AutoLetterbox 6.11

Other Stuff:
URC-7780 Universal Remote x3
Modded XBox - Xbox Media Centre - 250Gb HD - X3IR
Keane IR Repeater
RF Link 5.8GHz Wireless Video Senders x3
View user's profile Send private message
Gulag
Posted: Mon Sep 18, 2006 2:18 pm Reply with quote
Joined: 02 Mar 2006 Posts: 13 Location: Nottingham
nwood wrote:
mlavende wrote:
BobD wrote:
Yup its been reported but I can't track it down (or ever make it happen here on demand) so I can't fix it.


I'll keep my eyes open for a pattern, but it doesn't seem to happen daily.

-Mat

I saw this happen only once, and it was when two recordings were running at the same time. Neither showed up in the archive until the recordings completed (or maybe when one of them completed, I can't remember).


Don't know if your still looking for paterns but I found recording a program that had all ready finished (by rewinding into timeslip buffer, then press record, okayed stop after next program, jumped to live and manually stopped recording) did not show in the archive even after pressing 0. It was in the toppy archive and appeared in mystuff after playing it from there.

Also using blue and whith colour buttons to select area from playback(I have mystuff colour buttons disabled apart from red = jump back 10seconds) and select save on cut. Cut section does not appear in Mystuff Archive (ever as far as I can tell) but is in toppy's.

Hope this helps.

_________________
TF5800, IA On, TS On, F/W: MS6 Recommended F/W 2/6/2009 +B4CfCtCwEvFmOtPePsR0TdVr
TAPs: EPG2MEI v0.94; MyStuff 6.1; TF5000 Display v1.51; Skip It 1.8; Font Manager 1.0d; Extend v1.7; MyInfo B4.0;
Sig generated by MyInfo on 29/9/09
View user's profile Send private message
chunkywizard
Posted: Mon Sep 18, 2006 2:27 pm Reply with quote
MyStuff Team Joined: 13 May 2005 Posts: 9287 Location: Sindlesham, Berkshire Tx: Hannington
HaggleLad wrote:
Can anyone tell me (Chunkywizard wink wink) whether the MyStuff team are planning to incorporate the UK logo project into the next/future version of the TAP?


yes, that is our intent,

CW Very Happy

_________________
Toppy:TF5800 F/W: 1365PaTcHeD
TAPs: MyStuff | EPG2MEI | FontManager | SecCache UK | Extend | FastScanGUI | EIT_sub_game | MyInfo | ScreenCapture with OSD | MHEG On/Off
MyStuff Manual & Logos | Known Bugs | Recommended F/W
View user's profile Send private message Visit poster's website
HaggleLad
Posted: Mon Sep 18, 2006 3:14 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 26 Jul 2006 Posts: 125 Location: Fleet, Hampshire
Awesome thanks. How long are we gonna be waiting for the next release or shouldn't I ask?

_________________
TF5800PVR 160GB 5.12.88PH
MyStuff 5.62b
eit2mei 7.8m6
TF5000Display 1.53 -->My Display Designer<--
TapCommander 1.33
AutoLetterbox 6.11

Other Stuff:
URC-7780 Universal Remote x3
Modded XBox - Xbox Media Centre - 250Gb HD - X3IR
Keane IR Repeater
RF Link 5.8GHz Wireless Video Senders x3
View user's profile Send private message
chunkywizard
Posted: Mon Sep 18, 2006 3:25 pm Reply with quote
MyStuff Team Joined: 13 May 2005 Posts: 9287 Location: Sindlesham, Berkshire Tx: Hannington
HaggleLad wrote:
Awesome thanks. How long are we gonna be waiting for the next release or shouldn't I ask?


Pick one of the following:

1/ You shouldn't ask

2/ ages

3/ even longer now you have asked

Wink

seriously, we are still chucking around ideas on functionality, it will probably be months...

CW

_________________
Toppy:TF5800 F/W: 1365PaTcHeD
TAPs: MyStuff | EPG2MEI | FontManager | SecCache UK | Extend | FastScanGUI | EIT_sub_game | MyInfo | ScreenCapture with OSD | MHEG On/Off
MyStuff Manual & Logos | Known Bugs | Recommended F/W
View user's profile Send private message Visit poster's website
MarkG
Posted: Mon Sep 18, 2006 3:29 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 07 Apr 2006 Posts: 673 Location: UK
Hello,

A number of times recently, I have been recording a channel, say BBC1 and watching another. When I switch back to BBC1 whilst the recording is still happening, I get the start of the recording, not live TV. This happens until the recording has finished.

Is this my finger trouble, an option setting, a known feature, nothing to do with MS or a bug?

Thanks for all the hard work.

Best,

MG

PS Is it possible to schedule a number of programmes to play automatically?

_________________
TF5800: IA On, TS On, F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 -Sy+Pe
TAPs: EPG2MEI v0.96; MyStuff 6.2; Font Manager 1.0d; Extend v1.7; MyInfo B5.0; SecCache (UK) v0.4; EIT Sub v0.6; TAP Commander 1.34; TF5000 Display v1.51; SDS V1.3e;
EPG: Asus + rt2mei 1.1a
View user's profile Send private message
danb77
Posted: Mon Sep 18, 2006 3:54 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 20 Nov 2005 Posts: 763
MarkG wrote:
Hello,

A number of times recently, I have been recording a channel, say BBC1 and watching another. When I switch back to BBC1 whilst the recording is still happening, I get the start of the recording, not live TV. This happens until the recording has finished.


This is a "feature". It makes sense in one way and is annoying in another. Still, you get used to it once you know that it's there....

_________________
TF5800, IA On, TS On, F/W: 13.65AbBfBmBqC0CeCkCpCwCyDeEcEeEfEpErEsEvFFlFmFsGmHHeIKtMMhNfOtPPcPePfPsRRaReRhRpRsSScSdSlSrStSyT2TaTdTeTfTpTsUUuUxVrWfXpXwZXl
TAPs: SDS V1.3d; Extend v1.7; TF5000 Display v1.53; QuickJump 1.69; MyStuff 6.0; Tap Launcher 3.10; Font Manager 1.0d; TAP Commander 1.34; WSSkiller V2.12d; Power Manager v1.2; UK Subtitle 1.8; SecCache (UK) v0.4; EIT Sub v0.6; MyInfo B4.0; EPG2MEI v0.93e;
Sig generated by MyInfo TAP on 21/9/09
View user's profile Send private message
Richard46
Posted: Mon Sep 18, 2006 3:55 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 31 Mar 2005 Posts: 1586 Location: Forest Gate East London
MarkG wrote:


PS Is it possible to schedule a number of programmes to play automatically?


Its a vanilla feature see page 58 of the rev.4 Manual; basically go to archive go to each recording in turn and press red. Go back to 1st rec and press OK. Only works in one folder I think. Never used it myself.

Richard

_________________
TF5800 Silver;5.13.40 TF5800 Black; 5.12.88 TAPs: MYStuff /OneList v2; DeadBeefs TF5000 Display v1.42; Remote Extender 1.5; Description Extender 2.1; mcgCYRResume V1;MforR3NST; +on one Toppy DumbWidescreenTV2.31EPG info: eit2mei b7.7 beta Taps not auto:TAPCommander; RadioDelete Remotes: Harmony 655 & 885 TX: Crystal Palace
View user's profile Send private message
iandom
Posted: Mon Sep 18, 2006 4:04 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 20 Oct 2005 Posts: 395 Location: South Oxfordshire
chunkywizard wrote:
we are currently working on button assignments in Next Gen and some proposed new features need new keys as well. Would you sacrifice a new feature to use the PiP keys for QJ? I am sure it's an easy option to code but it might be just as easy to start using the coloured keys. Let us know what you think
I've been using the 4 colour keys and PiP swap for QJ, ie 5 keys, with their default settings. QJ supports several others, but it gets to be too many to remember. I've tried disabling QJ and relying upon the colour keys set to +180, +45, -60 and -10. I think it will be OK once we get used to it, but it is just a little inflexible.

I guess the ideal compromise would be 6 sensibly chosen keys for these functions. 4 colour keys and perhaps Left and Right might be good.

_________________
Ian

TF5800, IA On, TS On, F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 +AfBmC0CfCtDsEzIPeWfZ
TAPs: TF5000 Display v1.53; EPG2MEI v0.96; MyStuff 6.0; Font Manager 1.0d; Extend v1.7; Power Manager v2.2; TAP Commander 1.34; Surfer v0.14; SecCache (UK) v0.4; EIT Sub v0.6 SnG; TSSaver 0.5; MHEG Control B2; FastScanGUI 0.6b; MyInfo B4.1a
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT
Page 37 of 157
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 155, 156, 157  Next

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum