Click here to go to the forum index Click here for the home page
 
Author Message

<  TAPs  ~  Logo packs

Page 2 of 27
Goto page Previous  1, 2, 3, ... 25, 26, 27  Next
chunkywizard
Posted: Fri Jan 20, 2006 12:12 pm Reply with quote
MyStuff Team Joined: 13 May 2005 Posts: 9298 Location: Sindlesham, Berkshire Tx: Hannington
Hi there,

as stated put a '-' after the names and before the .ibl and that suppresses the name. In my pack I don't think I have any dashes so you have the choice.

As regards CITV, do you know when its broadcasting? Also can someone send me a link to a higher res image? I like to reduce down from that rather than a 60pixel image so it looks nicer,

Cheers

CW.

_________________
Toppy:TF5800 F/W: 1365PaTcHeD
TAPs: MyStuff | EPG2MEI | FontManager | SecCache UK | Extend | FastScanGUI | EIT_sub_game | MyInfo | ScreenCapture with OSD | MHEG On/Off
MyStuff Manual & Logos | Known Bugs | Recommended F/W
View user's profile Send private message Visit poster's website
chrispayze
Posted: Fri Jan 20, 2006 12:19 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 14 Jul 2005 Posts: 217 Location: Bristol, UK
Excellent, will try that tonight.

Cheers guys

Chris

edit: Worked a treat, ta muchly.


Last edited by chrispayze on Fri Jan 20, 2006 9:12 pm; edited 1 time in total

_________________
MyStuff, Remote Extender, Description Extender, EIT2MEI, Deadbeef's Display, TAP Commander, EPG Uploader (For TRecX)
View user's profile Send private message
andrec
Posted: Fri Jan 20, 2006 12:26 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 15 Jul 2005 Posts: 1345 Location: Bristol, U.K.
chunkywizard wrote:
As regards CITV, do you know when its broadcasting?

According to www.unsatisfactorysoftware.co.uk/dtt/dtt.cgi, they launch on 11 March.

chunkywizard wrote:
Also can someone send me a link to a higher res image? I like to reduce down from that rather than a 60pixel image so it looks nicer.

I looked around www.citv.co.uk and the large version of their logo on the masthead is cut off at top and bottom. But the panel on the right - which changes each time you visit the page - often has the whole logo at the bottom. Unfortunately, it's small, against a background and at the wrong angle. So I cleaned up the edges and rotated and resized it. It's the best I know of at the moment.

_________________
André Coutanche
View user's profile Send private message Visit poster's website
Quixotic
Posted: Fri Jan 20, 2006 5:30 pm Reply with quote
Regular contributor Joined: 28 Apr 2005 Posts: 84
Here's a larger version. I grabbed it from the flash movie on the www.citv.co.uk front page in vector format, so if you'd like an even larger version it'll be no problem.

View user's profile Send private message
chunkywizard
Posted: Fri Jan 20, 2006 7:08 pm Reply with quote
MyStuff Team Joined: 13 May 2005 Posts: 9298 Location: Sindlesham, Berkshire Tx: Hannington
Hi Quixotic,

that's great, thanks again. I will do an Improbox logo over the weekend.

Cheers

Chunkywizard

_________________
Toppy:TF5800 F/W: 1365PaTcHeD
TAPs: MyStuff | EPG2MEI | FontManager | SecCache UK | Extend | FastScanGUI | EIT_sub_game | MyInfo | ScreenCapture with OSD | MHEG On/Off
MyStuff Manual & Logos | Known Bugs | Recommended F/W
View user's profile Send private message Visit poster's website
leenoble
Posted: Sat Jan 21, 2006 8:01 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 09 Dec 2005 Posts: 276 Location: Cheshire, UK
Provided they don't take the opportunity to rebrand come March. That logo is a trifle long in the tooth now. Maybe they'll match it in with the new channel logos and it'll be called [itv]c[] Wink

_________________
Toppy: TF5800PVR 250Gb; Firmware: 5.13.65T; Tx: Winter Hill;
Autostart TAPs: MyStuff 6.0, eit2mei, SuperPiP;
Other Taps: HDFW [Af|Br|De|E2|Eg|Em|Fs|I|R3|Re|Sl|Vb|Vy|Wf|Xp], Channel Remover;
EPGrt2mei 1.1 & rtsearcher plugin by me for MS description searching.
View user's profile Send private message
chrispayze
Posted: Sun Jan 29, 2006 3:33 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 14 Jul 2005 Posts: 217 Location: Bristol, UK
Improbox is still showing the Sky Travel logo for Sky Three. Is there a new one available by any chance?

Chris

_________________
MyStuff, Remote Extender, Description Extender, EIT2MEI, Deadbeef's Display, TAP Commander, EPG Uploader (For TRecX)
View user's profile Send private message
danb77
Posted: Sun Jan 29, 2006 5:20 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 20 Nov 2005 Posts: 763
chrispayze wrote:
Improbox is still showing the Sky Travel logo for Sky Three. Is there a new one available by any chance?


Uf you have the latest file, you should have the logo already. Manually change the channel name to sky three and all should be well....
View user's profile Send private message
CD3660
Posted: Mon Jan 30, 2006 12:15 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 09 Apr 2005 Posts: 344 Location: Cheshire, UK
danb77 wrote:
chrispayze wrote:
Improbox is still showing the Sky Travel logo for Sky Three. Is there a new one available by any chance?


If you have the latest file, you should have the logo already. Manually change the channel name to sky three and all should be well....


Sorry danb77, being self-taught I'm not really computer literate ( Embarassed ) and I'm not sure I understand exactly what you mean. I would like to get this right myself without screwing anything else up.

In my logo pack I see that I have ibl files for both Sky Travel and Sky Three. Is it one of these that needs to be re-named or something else?

_________________
TF5800 Black Panther 250GB (x2)
Firmware: 5.13.65 (MyStuff Recommended Version)
Transmitter: Winter Hill.
Autostart TAPs (in load order): MyStuff 5.62a, Quickjump 1.71, eit2mei beta 7.8m3, ImproBox 2.1 RC8a, MeiSearch 1.35, UK Timers 1.2a, and Tap Commander 1.32
View user's profile Send private message
maverick
Posted: Mon Jan 30, 2006 12:20 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 12 Jun 2005 Posts: 602 Location: Tunbridge Wells
Hi CD,

Neither - change the channel name on the Toppy. Use "list" button to call up channel list, highlight Sky Travel, press "red" button for options, select rename, press ok, alter name to Sky Three using on screen keyboard.

Mav

_________________
TF5800, TS On, F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 -Sy+Pe
TAPs: EPG2MEI v0.96; MyStuff 6.3; Font Manager 1.0d; Extend v1.7; SecCache (UK) v0.4; MyInfo B5.5; EIT Sub v0.6; Skip 1.34a (TF5800PVR); Super PiP 1.1b;
Sig generated by MyInfo on 18/3/11
View user's profile Send private message
CD3660
Posted: Mon Jan 30, 2006 12:22 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 09 Apr 2005 Posts: 344 Location: Cheshire, UK
Smile Many thanks Mav Smile

_________________
TF5800 Black Panther 250GB (x2)
Firmware: 5.13.65 (MyStuff Recommended Version)
Transmitter: Winter Hill.
Autostart TAPs (in load order): MyStuff 5.62a, Quickjump 1.71, eit2mei beta 7.8m3, ImproBox 2.1 RC8a, MeiSearch 1.35, UK Timers 1.2a, and Tap Commander 1.32
View user's profile Send private message
CD3660
Posted: Mon Jan 30, 2006 12:37 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 09 Apr 2005 Posts: 344 Location: Cheshire, UK
Confused

Mav,

Just changed the name manually and re-booted the Toppy for good measure but logo is still showing Sky Travel on ImproBox.

Incidentally, the channel still shows as Sky Travel in the MyStuff EPG - is there anything that can be done about that?

_________________
TF5800 Black Panther 250GB (x2)
Firmware: 5.13.65 (MyStuff Recommended Version)
Transmitter: Winter Hill.
Autostart TAPs (in load order): MyStuff 5.62a, Quickjump 1.71, eit2mei beta 7.8m3, ImproBox 2.1 RC8a, MeiSearch 1.35, UK Timers 1.2a, and Tap Commander 1.32
View user's profile Send private message
maverick
Posted: Mon Jan 30, 2006 12:45 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 12 Jun 2005 Posts: 602 Location: Tunbridge Wells
Hmmmmm,

When you now press list, is it shown as Travel or Three. Mystuff should pick up on the name change without a reboot.

Mav.

_________________
TF5800, TS On, F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 -Sy+Pe
TAPs: EPG2MEI v0.96; MyStuff 6.3; Font Manager 1.0d; Extend v1.7; SecCache (UK) v0.4; MyInfo B5.5; EIT Sub v0.6; Skip 1.34a (TF5800PVR); Super PiP 1.1b;
Sig generated by MyInfo on 18/3/11
View user's profile Send private message
CD3660
Posted: Mon Jan 30, 2006 12:52 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 09 Apr 2005 Posts: 344 Location: Cheshire, UK
MyStuff now showing correctly (i.e. Sky Three). Smile

Sorted ImproBox too - I forgot to reload the channel logos! Embarassed

All is well.

Many thanks Mav. Very Happy

_________________
TF5800 Black Panther 250GB (x2)
Firmware: 5.13.65 (MyStuff Recommended Version)
Transmitter: Winter Hill.
Autostart TAPs (in load order): MyStuff 5.62a, Quickjump 1.71, eit2mei beta 7.8m3, ImproBox 2.1 RC8a, MeiSearch 1.35, UK Timers 1.2a, and Tap Commander 1.32
View user's profile Send private message
nwhitfield
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:39 am Reply with quote
Site Admin Joined: 20 Mar 2005 Posts: 9521 Location: London
Anyone want to rustle up a logo.dat with the CiTV logo in there, for me? I'll add it to the site as soon as I get it.

Nigel.

_________________
Support this site - make a donation to our running costs
View user's profile Send private message Visit poster's website

Display posts from previous:  

All times are GMT
Page 2 of 27
Goto page Previous  1, 2, 3, ... 25, 26, 27  Next

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum