Click here to go to the forum index Click here for the home page
 
Author Message

<  TAPs  ~  Logo packs

Page 1 of 27
Goto page 1, 2, 3 ... 25, 26, 27  Next
nwhitfield
Posted: Wed Jan 18, 2006 4:03 pm Reply with quote
Site Admin Joined: 20 Mar 2005 Posts: 9511 Location: London
Now that we have the new ITV logos, plus More 4+1 and a placeholder for Setanta, are there up to date logo packs available for the UK TAPs and Improbox?

Nigel.

_________________
Support this site - make a donation to our running costs
View user's profile Send private message Visit poster's website
HydeTheDarkerSide
Posted: Wed Jan 18, 2006 4:06 pm Reply with quote
Site Admin Joined: 11 May 2005 Posts: 5889 Location: Hannington Transmitter : Sony KDL 40Z5800
The one I put up will be out of date now, and I'm not using it anymore, so we will need a new contributor. I know Quixotic used to create these. I don't know if it's still case Embarassed

_________________
Hyde.
2x TF5800 All controlled with Harmony Ultimate , TS On, F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 -RSy+BmC0CbCfCtDsEgEmEvFsGIMPePsR0ScUUuWfXZ
TAPs: PcControl B1.3; EPG2MEI v0.96; Font Manager 1.0d; Extend v1.7; SecCache (UK) v0.4; EIT Sub (Game) v0.6; MyInfo B5.6; MyStuff 6.5 RC2;
MyStuff Links: http://www.toppy.org.uk/~mystuff/index.shtml
Sig generated by MyInfo on 11/10/13
View user's profile Send private message Visit poster's website
andrec
Posted: Wed Jan 18, 2006 4:37 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 15 Jul 2005 Posts: 1345 Location: Bristol, U.K.
Here are some quick'n'dirty home-made ones. I don't know about their names or about integrating them into a logo pack, but perhaps they'll help.







_________________
André Coutanche
View user's profile Send private message Visit poster's website
chunkywizard
Posted: Wed Jan 18, 2006 5:26 pm Reply with quote
MyStuff Team Joined: 13 May 2005 Posts: 9277 Location: Sindlesham, Berkshire Tx: Hannington
Hi Nigel,

I will create one for Improbox, should be able to do this tonight/ tomorrow. I will post in the Improbox thread when it's done...

Cheers

Chunkywizard

p.s. Andre, your Setanta logo appears to be wrong, see http://www.setanta.com/uk I will use this one for Improbox. Also, where did you get your itv1 logo from. A quick google and I have got a more organe one, can you suggest a link for a good logo?

_________________
Toppy:TF5800 F/W: 1365PaTcHeD
TAPs: MyStuff | EPG2MEI | FontManager | SecCache UK | Extend | FastScanGUI | EIT_sub_game | MyInfo | ScreenCapture with OSD | MHEG On/Off
MyStuff Manual & Logos | Known Bugs | Recommended F/W
View user's profile Send private message Visit poster's website
Quixotic
Posted: Wed Jan 18, 2006 6:16 pm Reply with quote
Regular contributor Joined: 28 Apr 2005 Posts: 84
Nigel, I've got a full set of logos for the UKProject TAPs, which includes all of the new and recently changed logos. I could email a new UKProject logo pack to you if you could host it on your site.

Chunkywizard, here's a set of the new ITV & Setanta Sports logos resized to the improbox logo dimensions.





View user's profile Send private message
nwhitfield
Posted: Wed Jan 18, 2006 6:22 pm Reply with quote
Site Admin Joined: 20 Mar 2005 Posts: 9511 Location: London
Sure; email it over to me and I'll update the information here, and we'll also update the TAP library, so people who've registered will get an email notification.

Nigel.

_________________
Support this site - make a donation to our running costs
View user's profile Send private message Visit poster's website
chunkywizard
Posted: Wed Jan 18, 2006 6:34 pm Reply with quote
MyStuff Team Joined: 13 May 2005 Posts: 9277 Location: Sindlesham, Berkshire Tx: Hannington
Hi Quixotic,

they look great, very clean. I will convert them to .ibl and add them to my pack.

Thanks,

CW.

_________________
Toppy:TF5800 F/W: 1365PaTcHeD
TAPs: MyStuff | EPG2MEI | FontManager | SecCache UK | Extend | FastScanGUI | EIT_sub_game | MyInfo | ScreenCapture with OSD | MHEG On/Off
MyStuff Manual & Logos | Known Bugs | Recommended F/W
View user's profile Send private message Visit poster's website
andrec
Posted: Wed Jan 18, 2006 6:41 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 15 Jul 2005 Posts: 1345 Location: Bristol, U.K.
chunkywizard wrote:
p.s. Andre, your Setanta logo appears to be wrong, see http://www.setanta.com/uk I will use this one for Improbox. Also, where did you get your itv1 logo from. A quick google and I have got a more organe one, can you suggest a link for a good logo?

You're right about the Setanta logo, CW (I said they were quick'n'dirty!).

The ITV ones are adapted from the logos which appeared automagically on my machine when I updated DigiGuide. I think/hope there shouldn't be a copyright issue here, but I'll withdraw them if it's at all dodgy.

[Edit: P.S. The logos I posted are 60x38 pixels, which seems to be what UK Timers uses (which is my immediate need). I've never understood why there are logos in two different sizes. I have discovered that the 'ITV' in their names needs to be in upper case.]

_________________
André Coutanche
View user's profile Send private message Visit poster's website
nwhitfield
Posted: Thu Jan 19, 2006 8:12 pm Reply with quote
Site Admin Joined: 20 Mar 2005 Posts: 9511 Location: London
A new UK TAP Project logo.dat file is now available at http://www.toppy.org.uk/downloads/info.php?tid=162

Source logos at http://www.toppy.org.uk/downloads/info.php?tid=189

Thanks to Quixotic for these.

Nigel.

_________________
Support this site - make a donation to our running costs
View user's profile Send private message Visit poster's website
chrispayze
Posted: Thu Jan 19, 2006 10:16 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 14 Jul 2005 Posts: 217 Location: Bristol, UK
I've just rebuilt my Improbox logos with the Jan 06 ones and Improbox has started showing the channel name text next to the logo. Any idea why?! I thought it hid this if the logos were present?

Any help appreciated
Chris

_________________
MyStuff, Remote Extender, Description Extender, EIT2MEI, Deadbeef's Display, TAP Commander, EPG Uploader (For TRecX)
View user's profile Send private message
CD3660
Posted: Fri Jan 20, 2006 1:35 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 09 Apr 2005 Posts: 344 Location: Cheshire, UK
Are you sure that isn't normal? Mine works that way.

I'm sure chunkywizard will know the answer when he gets round to reading your post. Smile
View user's profile Send private message
AllanG
Posted: Fri Jan 20, 2006 1:45 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 15 May 2005 Posts: 459 Location: Glasgow, Scotland
chrispayze wrote:
I've just rebuilt my Improbox logos with the Jan 06 ones and Improbox has started showing the channel name text next to the logo. Any idea why?! I thought it hid this if the logos were present?


That didn't happen here.

Which version of Improbox are you using? And what do you have for setting number 59 on the Improbox set-up?

_________________
Allan Girvan
TF5800, IA On, TS On, F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 -Sy
TAPs: mei2archive BETA 3.8l3; Extend v1.7; FastSkip 1.1; Font Manager 1.0d; MyStuff 6.3; EPG2MEI v0.96; SecCache (UK) v0.4; EIT Sub v0.6; MyInfo B5.5;
Sig generated by MyInfo on 24/12/10
View user's profile Send private message
chrispayze
Posted: Fri Jan 20, 2006 7:07 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 14 Jul 2005 Posts: 217 Location: Bristol, UK
I'm using the latest beta, which has always been fine. I've tried all settings for option 59. Still shows, for example:
"1 <logo> BBC1"

But the "BBC1" bit only appeared after I rebuilt logos.

Weird.....

_________________
MyStuff, Remote Extender, Description Extender, EIT2MEI, Deadbeef's Display, TAP Commander, EPG Uploader (For TRecX)
View user's profile Send private message
AllanG
Posted: Fri Jan 20, 2006 9:37 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 15 May 2005 Posts: 459 Location: Glasgow, Scotland
chrispayze wrote:
I'm using the latest beta, which has always been fine. I've tried all settings for option 59. Still shows, for example:
"1 <logo> BBC1"

But the "BBC1" bit only appeared after I rebuilt logos.

Weird.....


Ah!

I see what you mean now. You can avoid that by renaming the logos themselves (might take you a while!)

You need to change the names of the *.ibl files by inserting a dash so that

bbc1.ibl

would become

bbc1-.ibl

_________________
Allan Girvan
TF5800, IA On, TS On, F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 -Sy
TAPs: mei2archive BETA 3.8l3; Extend v1.7; FastSkip 1.1; Font Manager 1.0d; MyStuff 6.3; EPG2MEI v0.96; SecCache (UK) v0.4; EIT Sub v0.6; MyInfo B5.5;
Sig generated by MyInfo on 24/12/10
View user's profile Send private message
andrec
Posted: Fri Jan 20, 2006 9:40 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 15 Jul 2005 Posts: 1345 Location: Bristol, U.K.
If it's of any use to anyone, here's a cheap'n'cheerful CITV logo at 60x38.


_________________
André Coutanche
View user's profile Send private message Visit poster's website

Display posts from previous:  

All times are GMT
Page 1 of 27
Goto page 1, 2, 3 ... 25, 26, 27  Next

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum