Click here to go to the forum index Click here for the home page
 
Author Message

<  MyStuff  ~  MyStuff

Page 94 of 147
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 145, 146, 147  Next
BobD
Posted: Tue Dec 13, 2005 7:43 pm Reply with quote
MyStuff Team Joined: 03 Aug 2005 Posts: 4194 Location: Nottingham
Hi maverick.


Quote:
i) Is there anyway the recall button can work as vanilla while the now and next banner is displayed?

Might consider for a future version.

Quote:

ii) Can I get timer displayed by date to show todays timers at the top.


Set the "When sorting by date, show newest first" option to Yes

Quote:

iii) I'm guessing there no way of uploading MEI with a mac at the mo ( but I see someone is working on it)

True and true

Quote:

(Incidentally, after one day of dropping Improbox, the one feature I miss is being offered the option to delete a file when stop is pressed while watching a recording. Any chance of this being a future feature?)

While playing, press the Archive button (which will highlight the file being played), press White (to delete). Only a couple of extra presses!

_________________
FW: ChunkyWizard Recommended
TAPs:
MyStuff (always one version ahead of everyone else!), and recommended support TAPS
MyStuff skins, manual and latest version: http://www.BobDsMyStuff.co.uk
Known bugs & forthcoming fixes: http://www.BobDsMyStuff.co.uk/Bugs.shtml
Changes coming in the next version: http://www.BobDsMyStuff.co.uk/NextVersion.shtml
View user's profile Send private message Visit poster's website
charley
Posted: Tue Dec 13, 2005 11:56 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 13 Jul 2005 Posts: 1563 Location: Belfast
Hi Bob would it be possible to have the Time Shift buffer included in the recording if Record is pressed while MyStuff now/next is displayed on the current programme please?

_________________
regards Charley
Toppy: TF5800PVR250GB &300GB;Firmware: ; Remote: Harmony 655; Tx:Divis; Autostart TAPs: MEISearch 1.35, MyStuff 6, AutoReboot V2.2, epg2mei, Power Manager v2.0, TAP Commander 1.2, TF5000 Display v1.50, MHEG_State; Other:
View user's profile Send private message
chunkywizard
Posted: Wed Dec 14, 2005 7:58 am Reply with quote
MyStuff Team Joined: 13 May 2005 Posts: 9306 Location: Sindlesham, Berkshire Tx: Hannington
Hi Bob,

further to Charley request, an option I liked of Improbox is an option (you must like my requests for options by now Razz ) of what the record button does. Ie does it:

a/ record from the time it was pressed to the end of the show
b/ include time buffer
c/ record until the end of the show after next

etc.

what do you think? This would then please everybody. BTW, i'm with Charley so if it isn;t an option, just time buffer would be great Very Happy

Cheers

Chunkywizard

_________________
Toppy:TF5800 F/W: 1365PaTcHeD
TAPs: MyStuff | EPG2MEI | FontManager | SecCache UK | Extend | FastScanGUI | EIT_sub_game | MyInfo | ScreenCapture with OSD | MHEG On/Off
MyStuff Manual & Logos | Known Bugs | Recommended F/W
View user's profile Send private message Visit poster's website
dedics
Posted: Wed Dec 14, 2005 9:23 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 07 Aug 2005 Posts: 310
HI Bob

'scuse my ignorance, but hubby and I were discussing this and I didn't know the answer so I thought I'd ask,

With Mystuff using the mei data from the radio times, what happens when TV programs run late or are swapped around in the schedules (like last sun with the oil fire news) ? Does mystuff show the updated running times in the grid display if jags finds them from the epg?

What happens if there are complete programme changes?
Assumimg they are broadcast over the epg that is?

I know it managed to correctly record Rome on Sunday night despite it being 20 minutes late but I thought that was Jag's search tool that had sorted that out.

Does that check for all timers or just those with Jag searches?

An enquiring public wants to know! Confused

dedics
View user's profile Send private message
BobD
Posted: Wed Dec 14, 2005 9:32 pm Reply with quote
MyStuff Team Joined: 03 Aug 2005 Posts: 4194 Location: Nottingham
charley wrote:
Hi Bob would it be possible to have the Time Shift buffer included in the recording if Record is pressed while MyStuff now/next is displayed on the current programme please?


I will look at this at some point, for a future version (together with everything else on the very long list!)

_________________
FW: ChunkyWizard Recommended
TAPs:
MyStuff (always one version ahead of everyone else!), and recommended support TAPS
MyStuff skins, manual and latest version: http://www.BobDsMyStuff.co.uk
Known bugs & forthcoming fixes: http://www.BobDsMyStuff.co.uk/Bugs.shtml
Changes coming in the next version: http://www.BobDsMyStuff.co.uk/NextVersion.shtml
View user's profile Send private message Visit poster's website
BobD
Posted: Wed Dec 14, 2005 9:33 pm Reply with quote
MyStuff Team Joined: 03 Aug 2005 Posts: 4194 Location: Nottingham
chunkywizard wrote:

further to Charley request, an option I liked of Improbox is an option (you must like my requests for options by now Razz ) of what the record button does. Ie does it:

a/ record from the time it was pressed to the end of the show
b/ include time buffer
c/ record until the end of the show after next


Hi CW

Well, if you press Record when N&N not visible, then the standard Toppy box pops up which lets you pick 2 of these (I think). Again, I will add to the list to look at.

_________________
FW: ChunkyWizard Recommended
TAPs:
MyStuff (always one version ahead of everyone else!), and recommended support TAPS
MyStuff skins, manual and latest version: http://www.BobDsMyStuff.co.uk
Known bugs & forthcoming fixes: http://www.BobDsMyStuff.co.uk/Bugs.shtml
Changes coming in the next version: http://www.BobDsMyStuff.co.uk/NextVersion.shtml
View user's profile Send private message Visit poster's website
BobD
Posted: Wed Dec 14, 2005 9:41 pm Reply with quote
MyStuff Team Joined: 03 Aug 2005 Posts: 4194 Location: Nottingham
dedics wrote:
'scuse my ignorance, but hubby and I were discussing this and I didn't know the answer so I thought I'd ask,

Ah yes. There are some known issues with using MEI and Jags, Currently timers set in MyStuff (when using MEI or Jags) are static. They will be padded by MyStuff but that is all. They will not adjust when EPG data changes.

EPG data will be updated, if using Jags, after each MyStuff load (or reload of data) only. There are no automatic updates of the data. If using MEI, then obviously it will only change if you generate a new file.

Quote:

I know it managed to correctly record Rome on Sunday night despite it being 20 minutes late but I thought that was Jag's search tool that had sorted that out.

Probably. Having Jags run in the background is the only way to have timers adjust automaticaly, using the current version of MyStuff.

Cheers

_________________
FW: ChunkyWizard Recommended
TAPs:
MyStuff (always one version ahead of everyone else!), and recommended support TAPS
MyStuff skins, manual and latest version: http://www.BobDsMyStuff.co.uk
Known bugs & forthcoming fixes: http://www.BobDsMyStuff.co.uk/Bugs.shtml
Changes coming in the next version: http://www.BobDsMyStuff.co.uk/NextVersion.shtml
View user's profile Send private message Visit poster's website
chunkywizard
Posted: Wed Dec 14, 2005 10:15 pm Reply with quote
MyStuff Team Joined: 13 May 2005 Posts: 9306 Location: Sindlesham, Berkshire Tx: Hannington
BobD wrote:
Well, if you press Record when N&N not visible, then the standard Toppy box pops up which lets you pick 2 of these (I think). Again, I will add to the list to look at.


Hi Bob,

thanks for that, what I was talking about was doing it without having to select it in a menu.

Lazy, I know, but I like the one touch record Very Happy

Thanks for add it to the list. BTW, prehaps you should publish the ToDo list on the thread and let people vote on their most wanted to get priorities. (if you actually want to know Wink )

Cheers

Chunkywizard

_________________
Toppy:TF5800 F/W: 1365PaTcHeD
TAPs: MyStuff | EPG2MEI | FontManager | SecCache UK | Extend | FastScanGUI | EIT_sub_game | MyInfo | ScreenCapture with OSD | MHEG On/Off
MyStuff Manual & Logos | Known Bugs | Recommended F/W
View user's profile Send private message Visit poster's website
charley
Posted: Wed Dec 14, 2005 10:18 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 13 Jul 2005 Posts: 1563 Location: Belfast
BobD wrote:
charley wrote:
Hi Bob would it be possible to have the Time Shift buffer included in the recording if Record is pressed while MyStuff now/next is displayed on the current programme please?


I will look at this at some point, for a future version (together with everything else on the very long list!)
Thanks Bob.

_________________
regards Charley
Toppy: TF5800PVR250GB &300GB;Firmware: ; Remote: Harmony 655; Tx:Divis; Autostart TAPs: MEISearch 1.35, MyStuff 6, AutoReboot V2.2, epg2mei, Power Manager v2.0, TAP Commander 1.2, TF5000 Display v1.50, MHEG_State; Other:
View user's profile Send private message
pacha
Posted: Fri Dec 16, 2005 6:37 pm Reply with quote
Joined: 03 Nov 2005 Posts: 22 Location: Maidenhead
Bob what a great TAP mystuff is - can't believe it's taken me 2 months to install it! Smile

Any chance of a new option to delete the More4+1 timers? In the same way that you can already with the E4+1 Timers.

Thanks,
Ian.
View user's profile Send private message
maverick
Posted: Fri Dec 16, 2005 6:44 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 12 Jun 2005 Posts: 602 Location: Tunbridge Wells
Hi Bob,

I'm overexcited now I've worked out Wooders script and have 14 days information. Is there a way to view the full extended information when it exceeds that allowed by the screen limitations?

Mav (mystuff convert) erick.

_________________
TF5800, TS On, F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 -Sy+Pe
TAPs: EPG2MEI v0.96; MyStuff 6.3; Font Manager 1.0d; Extend v1.7; SecCache (UK) v0.4; MyInfo B5.5; EIT Sub v0.6; Skip 1.34a (TF5800PVR); Super PiP 1.1b;
Sig generated by MyInfo on 18/3/11
View user's profile Send private message
BobD
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:12 pm Reply with quote
MyStuff Team Joined: 03 Aug 2005 Posts: 4194 Location: Nottingham
pacha wrote:
Bob what a great TAP mystuff is - can't believe it's taken me 2 months to install it! Smile

Any chance of a new option to delete the More4+1 timers? In the same way that you can already with the E4+1 Timers.

Thanks,
Ian.


Hi Ian

Welcome to the thread! Good things come to those that wait.

Yup, I'll add that one to the list for 3.2 (it wont make it for 3.1, which I hope to release tomorrow!)

_________________
FW: ChunkyWizard Recommended
TAPs:
MyStuff (always one version ahead of everyone else!), and recommended support TAPS
MyStuff skins, manual and latest version: http://www.BobDsMyStuff.co.uk
Known bugs & forthcoming fixes: http://www.BobDsMyStuff.co.uk/Bugs.shtml
Changes coming in the next version: http://www.BobDsMyStuff.co.uk/NextVersion.shtml
View user's profile Send private message Visit poster's website
BobD
Posted: Fri Dec 16, 2005 7:13 pm Reply with quote
MyStuff Team Joined: 03 Aug 2005 Posts: 4194 Location: Nottingham
maverick wrote:
I'm overexcited now I've worked out Wooders script and have 14 days information. Is there a way to view the full extended information when it exceeds that allowed by the screen limitations?


Planned for 3.2 also.

_________________
FW: ChunkyWizard Recommended
TAPs:
MyStuff (always one version ahead of everyone else!), and recommended support TAPS
MyStuff skins, manual and latest version: http://www.BobDsMyStuff.co.uk
Known bugs & forthcoming fixes: http://www.BobDsMyStuff.co.uk/Bugs.shtml
Changes coming in the next version: http://www.BobDsMyStuff.co.uk/NextVersion.shtml
View user's profile Send private message Visit poster's website
rbools
Posted: Sat Dec 17, 2005 2:35 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 10 Jul 2005 Posts: 448
Any chance of an option to reset the viewed status of a programme in the archive list back to simply 'recorded'? The archive list can look a bit complex sometimes if you have lots of partial viewings, but in reality only managed to watch a few minutes of some of them before being interrupted (like those of us who have 2 small children!) Perhaps there could be a 'reset' button on the info page of an archived programme's details, like in OzArchive?
View user's profile Send private message
BobD
Posted: Sat Dec 17, 2005 4:29 pm Reply with quote
MyStuff Team Joined: 03 Aug 2005 Posts: 4194 Location: Nottingham
I'll consider that one for later. In the meantime you can press Play on a recording in the archive to play from the start (not quite what you want, but may still be useful if you didnt know about it)

_________________
FW: ChunkyWizard Recommended
TAPs:
MyStuff (always one version ahead of everyone else!), and recommended support TAPS
MyStuff skins, manual and latest version: http://www.BobDsMyStuff.co.uk
Known bugs & forthcoming fixes: http://www.BobDsMyStuff.co.uk/Bugs.shtml
Changes coming in the next version: http://www.BobDsMyStuff.co.uk/NextVersion.shtml
View user's profile Send private message Visit poster's website

Display posts from previous:  

All times are GMT
Page 94 of 147
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 145, 146, 147  Next

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum