Click here to go to the forum index Click here for the home page
 
Author Message

<  TAPs  ~  Logo packs

Page 26 of 27
Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 25, 26, 27  Next
maverick
Posted: Sat Jan 24, 2009 8:31 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 12 Jun 2005 Posts: 602 Location: Tunbridge Wells
Still not working.

I think the small one is still wrongly named (which was the problem in the first instance rather than the lack of a "+")

The reason some people have the logo is down to individual settings. I have 11 rows in my epg so I need the small logo. With less rows displayed, the large logo would be sufficient.

(I think???)

_________________
TF5800, TS On, F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 -Sy+Pe
TAPs: EPG2MEI v0.96; MyStuff 6.3; Font Manager 1.0d; Extend v1.7; SecCache (UK) v0.4; MyInfo B5.5; EIT Sub v0.6; Skip 1.34a (TF5800PVR); Super PiP 1.1b;
Sig generated by MyInfo on 18/3/11
View user's profile Send private message
chunkywizard
Posted: Sat Jan 24, 2009 9:03 pm Reply with quote
MyStuff Team Joined: 13 May 2005 Posts: 9277 Location: Sindlesham, Berkshire Tx: Hannington
Have you rebooted?

CW

_________________
Toppy:TF5800 F/W: 1365PaTcHeD
TAPs: MyStuff | EPG2MEI | FontManager | SecCache UK | Extend | FastScanGUI | EIT_sub_game | MyInfo | ScreenCapture with OSD | MHEG On/Off
MyStuff Manual & Logos | Known Bugs | Recommended F/W
View user's profile Send private message Visit poster's website
maverick
Posted: Sat Jan 24, 2009 9:05 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 12 Jun 2005 Posts: 602 Location: Tunbridge Wells
Nope. Loads of recording. Stopped and restarted MS though (thought that would be enough).

Sure it'll be fine.

Thanks for the help.

_________________
TF5800, TS On, F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 -Sy+Pe
TAPs: EPG2MEI v0.96; MyStuff 6.3; Font Manager 1.0d; Extend v1.7; SecCache (UK) v0.4; MyInfo B5.5; EIT Sub v0.6; Skip 1.34a (TF5800PVR); Super PiP 1.1b;
Sig generated by MyInfo on 18/3/11
View user's profile Send private message
andygrunt
Posted: Sat Jan 24, 2009 9:08 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 11 Aug 2005 Posts: 401 Location: Bristol, UK
chunkywizard wrote:
Have you rebooted?


I installed your latest file and rebooted but still don't see the Dave+1 logo.

It might be my imagination but I'm pretty sure it sometimes takes a few reboots before new stuff shows up and I'm recording now so it'll have to wait before I can try again.

_________________
TF5810PVRt running MyStuff 6.4 & recommended TAPS & Firmware via MyStuff installer Transmitter: Mendip
View user's profile Send private message
maverick
Posted: Sat Jan 24, 2009 9:12 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 12 Jun 2005 Posts: 602 Location: Tunbridge Wells
....... and the .gif download from your link still shows "Dave1sm"

_________________
TF5800, TS On, F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 -Sy+Pe
TAPs: EPG2MEI v0.96; MyStuff 6.3; Font Manager 1.0d; Extend v1.7; SecCache (UK) v0.4; MyInfo B5.5; EIT Sub v0.6; Skip 1.34a (TF5800PVR); Super PiP 1.1b;
Sig generated by MyInfo on 18/3/11
View user's profile Send private message
chunkywizard
Posted: Sat Jan 24, 2009 9:17 pm Reply with quote
MyStuff Team Joined: 13 May 2005 Posts: 9277 Location: Sindlesham, Berkshire Tx: Hannington
Try refreshing your browser

[Edit] It was my mistake again. It's been a long day! Should be fixed now.

CW

_________________
Toppy:TF5800 F/W: 1365PaTcHeD
TAPs: MyStuff | EPG2MEI | FontManager | SecCache UK | Extend | FastScanGUI | EIT_sub_game | MyInfo | ScreenCapture with OSD | MHEG On/Off
MyStuff Manual & Logos | Known Bugs | Recommended F/W
View user's profile Send private message Visit poster's website
maverick
Posted: Sun Jan 25, 2009 10:00 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 12 Jun 2005 Posts: 602 Location: Tunbridge Wells
That's got it
.

Ta

_________________
TF5800, TS On, F/W: MS6 Recommended F/W 12/9/2009 -Sy+Pe
TAPs: EPG2MEI v0.96; MyStuff 6.3; Font Manager 1.0d; Extend v1.7; SecCache (UK) v0.4; MyInfo B5.5; EIT Sub v0.6; Skip 1.34a (TF5800PVR); Super PiP 1.1b;
Sig generated by MyInfo on 18/3/11
View user's profile Send private message
chunkywizard
Posted: Sun Jan 25, 2009 10:21 am Reply with quote
MyStuff Team Joined: 13 May 2005 Posts: 9277 Location: Sindlesham, Berkshire Tx: Hannington
Thank crunchie for that!

CW

_________________
Toppy:TF5800 F/W: 1365PaTcHeD
TAPs: MyStuff | EPG2MEI | FontManager | SecCache UK | Extend | FastScanGUI | EIT_sub_game | MyInfo | ScreenCapture with OSD | MHEG On/Off
MyStuff Manual & Logos | Known Bugs | Recommended F/W
View user's profile Send private message Visit poster's website
delboyuk
Posted: Wed Feb 04, 2009 6:52 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 09 Oct 2005 Posts: 568 Location: Winchester Transmitter: Rowridge
I have just noticed that the ITV1 logo in the CW Logo pack is slightly wrong.

The 'itv' text is shown in white in the logo pack but should be black text according to the ITV.com website:
http://www.itv.com/Channels/ITV1/default.html

All the other ITV logos are correct with white 'itv' text. Not very consistent for ITV, but that said, it is easier to see the black text on the yellow background.

Only a very minor point, just in case someone wants to put it right.

Del

_________________
SD PVR: 5800PVR +300GB Samsung Disk Firmware: MyStuff Recommended
AutoStart: MyStuff 6.4 | QuickJump | SecCacheUK | Extend | EPG2MEI
TV: LG 47in 3D TV
HD PVR: Humax HDR-FoxT2
[Profile last updated 09Jan2012]
View user's profile Send private message
chunkywizard
Posted: Wed Feb 04, 2009 10:36 pm Reply with quote
MyStuff Team Joined: 13 May 2005 Posts: 9277 Location: Sindlesham, Berkshire Tx: Hannington
If Andre wants to update the logo then I will package it up...

CW

_________________
Toppy:TF5800 F/W: 1365PaTcHeD
TAPs: MyStuff | EPG2MEI | FontManager | SecCache UK | Extend | FastScanGUI | EIT_sub_game | MyInfo | ScreenCapture with OSD | MHEG On/Off
MyStuff Manual & Logos | Known Bugs | Recommended F/W
View user's profile Send private message Visit poster's website
andrec
Posted: Wed Feb 04, 2009 11:27 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 15 Jul 2005 Posts: 1345 Location: Bristol, U.K.
I had a look at that ITV website. It seems to me that there is no definitively right answer - ITV themselves are inconsistent. Apart from anything else, the ITV2 logo is shown slanted, and I don't think anyone wants a slanty logo. I propose leaving them alone.

_________________
André Coutanche
View user's profile Send private message Visit poster's website
chunkywizard
Posted: Thu Feb 05, 2009 7:38 am Reply with quote
MyStuff Team Joined: 13 May 2005 Posts: 9277 Location: Sindlesham, Berkshire Tx: Hannington
Sounds good to me!

CW

_________________
Toppy:TF5800 F/W: 1365PaTcHeD
TAPs: MyStuff | EPG2MEI | FontManager | SecCache UK | Extend | FastScanGUI | EIT_sub_game | MyInfo | ScreenCapture with OSD | MHEG On/Off
MyStuff Manual & Logos | Known Bugs | Recommended F/W
View user's profile Send private message Visit poster's website
delboyuk
Posted: Thu Feb 05, 2009 9:10 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 09 Oct 2005 Posts: 568 Location: Winchester Transmitter: Rowridge
As i said, it was only a minor point Wink

That said, the actual ident logo broadcast by ITV1 during the ad breaks uses the black text.

As for ITV2, yep the slanty logo is crap.

_________________
SD PVR: 5800PVR +300GB Samsung Disk Firmware: MyStuff Recommended
AutoStart: MyStuff 6.4 | QuickJump | SecCacheUK | Extend | EPG2MEI
TV: LG 47in 3D TV
HD PVR: Humax HDR-FoxT2
[Profile last updated 09Jan2012]
View user's profile Send private message
Black Cloud
Posted: Fri Feb 06, 2009 11:33 am Reply with quote
Frequent contributor Joined: 18 Sep 2005 Posts: 297 Location: Brentwood Transmitter: Crystal Palace
delboyuk wrote:
the actual ident logo broadcast by ITV1 during the ad breaks uses the black text.

Did you mean the logo ITV broadcast instead of the ads in the break after the football? Very Happy

_________________
HW: TF5800 Black Panther 1.5TB. FW: 5.13.65 Patched
SW: TAP Commander 1.32, Goldfish 0.5, Font Manager 1.0d, SecCache v0.4, EIT Sub v0.6, EPG2MEI v0.96, Extend v1.7, TF5000 Display v1.53, MyStuff 6.4, MHEG On/Off A3, WSSkiller V2.12d
View user's profile Send private message
Livy
Posted: Thu Apr 02, 2009 9:49 pm Reply with quote
Frequent contributor Joined: 14 Jul 2006 Posts: 584 Location: Fife, Scotland
http://forum.toppy.org.uk/forum/viewtopic.php?p=187265#187265

Rolling Eyes

New logo for stv. Laughing

_________________
  • TF5800PVR Black Panther 250GB - 5.13.65 Patched to the hilt - aXeL 1.01
  • Autostart - MyStuff v6.4, Extend v1.7, EPG2MEI v0.96
  • Tap Commander 1.34, TF5000 Display 1.53a, SecCache (UK) v0.4, EIT Sub v0.6
  • Connected via Buffalo Linkstation Live 2TB
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT
Page 26 of 27
Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 25, 26, 27  Next

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum